• Cien dekorkozmetikai termékteszt (Lidl sajátmárkás)

    14114533_10210164034727069_1181103090_o

    Mit kell tudni a Cien termékekről:

    A Cien márka a Lidl sajátmárkás terméke, ahol a szépségápolási cikkek széles választékát megtalálhatjuk, többek között  dekorkozmetikai termékeket is.Előnyük a kedvező ár és a sokszor meglepő minőség.

    Hogyan jutottam a termékekhez?

    Ha jól tudom már megvásárolható a legtöbb termék a Magyarországi Lidl üzletekben is, de én a trnd által ismertem meg őket.

    Mi az a trnd?

    A trnd Európa legnagyobb kollaboratív marketing közössége, termékek és szolgáltatások megismertetésének új formája. Jobban kifejtve ez annyit jelent,hogy hónapról, vagy néha akár hétről-hétre újabb termékek tesztelői lehetünk, mi átlag, hétköznapi emberek egy kis szerencsével. Mindössze annyi a dolgunk, hogy regisztrálunk a trnd-re, majd pedig követjük a lehetőséget. Ha pedig bekerültünk egy projektbe, akkor aktívan részt veszünk a felméréseken és ha megtetszett egy-egy termék, akkor ajánljuk ismerőseinknek, ugye ez a szájreklám! 🙂

    (Ha szeretnétek ti is regisztrálni az oldalra, akkor küldjétek el kommentben az e-mail címeteket, én pedig küldök nektek meghívót!)

    Most pedig kezdjünk is bele a terméktesztbe!

    Tudom könnyen azt gondolhatjátok, mivel ingyen kaptam a termékeket, így elfogult leszek, de megígérem, hogy minden egyes termékről az őszinte véleményemet fogom kifejteni! Lesznek kedvencek és csalódások is!

    Kedvencek:

    Cien körömlakk

    Amit ígér:  A Cien körömlakkok már egy réteg felvitele után is tartós fedést nyújtanak a körmökön.

    Amit kapunk: Az elvárásaimon felül teljesített! Már egy rétegben is jó a fedése, nem repedezik 4-5 nap után sem és eddig ez a leggyorsabban száradó körömlakkom, amit valaha próbáltam, ez pedig nem egy elhanyagolható tényező. Nagyon megszerettem, árban is kedvező! Mindenképpen a kedvencem a csomagból!

    Ára: 499 ft

    Árnyalat: 15 nude brown

    14074616_10210164038007151_1732907070_o

    Egy rétegben

    14075076_10210164038127154_142623920_o

    Két rétegben (a pink körömlakk más márka)

    Cien rúzs

    Amit ígér: A krémes Cien ajakrúzsok kellemes érzést hagynak az ajkakon.

    Amit kapunk: A fenti mondattal teljesen egyet kell, hogy értsek! Nagyon krémes, finom állagú, a színe pedig meseszép. Sajnos nem a tartósságáról híres, mert evésnél/ivásnál elég gyorsan elrepül az ajkainkról, de ettől függetlenül megszerettem. Egy könnyú, hétköznapi kis rúzs.

    Ára: 599 ft

    Árnyalat: 10 cosy rose

    Cien szempillaspirál

    Amit ígér: A fekete pigmenteknek köszönhetően intenzív fekete ragyogást ad a szempilláknak.

    Amit kapunk: Feketének szép fekete, tehát a leírtakat teljesíti.Elvileg vízálló is, amit még nem próbáltam (és nem is valószínű, hogy fogok), viszont a tartósságára nem lehet panaszom. A keféje tökéletes, csodaszépen szétválasztja a szempilláinkat, nem lesznek csomósak, amit én szörnyen utálok! Nem ad extrán vastag és hosszú pillákat, de nem is ígér. Pont ad egy pluszt, ami egy sima hétköznapra bőven elég!

    Ára: 699 ft

    (a mellékelt képen egy rétegben használtam a szempillaspirált, előtte nem göndörítettem)

    Cien szemfestéklemosó

    Amit ígér: Gyengéden és alaposan távolítja el a vízálló szemfestéket is.

    Amit kapunk: Nem hazudik! Szépen leszed mindenféle sminket, ráadásul olajmentes!!! Ez pedig nálam azért pluszpont, mert nagyon nem kedvelem az olajos szemfestéklemosó után hagyott érzetet magamon. Külön öröm, hogy nem egy tipikus öntögetős lemosóval van dolgunk, ez biztos, hogy nyitott kupakkal sem borul ki.

    Ára: 499 ft14114076_10210164036567115_706686408_o

    Semleges:

    Cien BB krém

    Amit ígér: Többfunkciós 6 az 1-ben BB krém az egységes és ápolt bőrképért. (A 6 az 1-ben alatt ezt érti: fed, színez, kiegyenlít, csökkenti a ráncokat, 24h hidratálás, 15 faktoros védelem)

    Amit kapunk: Végülis a legtöbb ígéretét teljesítí, kivéve a ránctalanítást, de teljesen így sem győzőtt meg. Fedése nulla, viszont tényleg szépen kiegyenlíti a bőrszínt. Hidratálni hidratál, de talán pont emiatt nem annyira kellemes a viselése, érzem, hogy van valami a bőrömön. Ami pluszpont az az isteni illata. Összességében nem rossz termék, de nekem sajnos nem újravevős.

    Ára: 799 ft

    Árnyalat: light14075232_10210164037727144_1137115659_o

    Cien szemhéjpúder

    Amit ígér: Tartós és kellemes színréteggel fedi be a szemhéjunkat.

    Amit kapunk: Ígéretéhez hű, viszont sajnos nagyon alacsony a pigmentáltsága. Több rétegben egyre jobb, de 1-2 rétegben szinte alig észrevehető

    Ára: 599 ft

    Árnyalat: 17 brilliant brown

    Antikedvenc:

    Cien alapozó

    Amit ígér: Sajnos ezt nem sikerült kiderítenem, mivel egy szájfény helyett kaptuk tesztelésre.

    Amit kapunk: A fedése közepes, sok bőrhibával rendelkező és zsírosodásra hajlamos bőrű embereknek nem ajánlom! Az illata ennek is nagyon finom, viszont sajnos alapozót nem ezért veszünk. Ami elviselhetetlen az a bőrön maga után hagyott érzet. Még az én száraz bőrömön is nagyon zsíros az egész alapozó, amit nyáron lehetetlen viselni. Nem tudom, hogy esetleg télen viselhető-e, de egyelőre semmiképp! Emellett ráadásul azonnal kifényesedik.

    Árnyalat: 010 shell

     

    Összességében meg vagyok elégedve a kapott termékekkel, közülük sok újravevős, így ajánlani tudom nektek is, hogy próbáljátok ki mindenképp!

    Köszönöm, hogy velem tartottatok, legyen csodaszép napotok,

    Sisi

    Follow:

    Leave a comment

    1. 2016-08-24 / 16:42

      Nem is gondoltam volna hogy már smink termékeik is vannak párat biztosan beszerzek közülük , és ez a tesztelős dolog szuper szivesen részt vennek benne 🙂
      batkibianka1@gmail.com

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.