• Glamour napi tippek

    Sziasztok Csibék!  

    Pár nap és újra itt vannak a Glamour napok! És bizony itt is két tábor alakult ki az évek során! Mondhatnánk azt, hogy a nők, velük szemben a pedig a férfiak, akik csak felesleges pénzköltésnek tartják az egészet, de ez egyáltalán nincs így! Sok-sok férfi ismerősöm is alig várja a shopping napokat és persze rengeteg női társunk ki nem állhatja! Sokan teljesen rástresszelnek, van akinek pedig tényleg nem éri meg ilyenkor vásárolni, mert sokkal többet költ el felesleges dolgokra, mint általában tenné! DE! Ha ügyesek vagyunk, és megtanulunk okosan vásárolni, akkor lehet a Glamour napok kellemes élmény és utána sem kell siratnunk a pénztárcánkat!

    Jöjjenek az én Glamour napi tippjeim, hogy ne essünk az impulzus-vásárlás csapdájába!

    • Nézd át alaposan, hogy mire van szükséged otthon és írj róla egy listát! Ez lehet olyan termék, amit már régóta ki akarsz próbálni vagy olyan, amit nagyon szeretsz, de fogyóban van! Ilyenkor érdemes jól betárazni a kedvenceinkből a következő Glamour napokig, mert általában féláron hozzájuk juthatunk. Nekem az egészben talán ez a keresgélés a kedvencem. Már hetekkel előtte nekiállok és izgatottan várom, hogy a kezemben legyen a vágyott darab.
    • Ha egy  terméket nem ismersz, de szeretnéd kipróbálni, akkor mindenképpen nézd meg a kremmania.hu -n a véleményeket. Ezáltal kiderülhet, hogy a te bőrtípusodon hogyan is működik az adott termék.
    • Mielőtt még elkezdődne a shopping ünnep, ha van időd, akkor mindenképp menj be az adott boltba, ahol vásárolni szeretnél, és például sminktermék esetében nézd meg, hogy melyik a számodra legmegfelelőbb árnyalat, vagy ruha esetében milyen méret lenne jó neked, így megkíméled magad attól, hogy tömegnyomorban kelljen ugyanezt tenned! Bár most sokan legyintetek, hogy nincs ilyesmire idejük, de ezzel bizony mégis sok sorban állással, próbafülke kivárással töltött percet spórolhatsz!
    • Ha lehetőséged van rá, akkor ne “csúcsidőben” menj vásárolni! Próbáld meg reggelre vagy kora délutánra időzíteni, viszont semmiképp ne a hétvégi napokra!
    • Előre vágd ki a kuponokat! Szerintem ez az egyik legalapvetőbb dolog! Csökkented a sorbanállás idejét, a stresszt és a kapkodást.
    • És az egyik legfontosabb! Csakis az előre kiválasztott kuponokat vidd magaddal, így megkímélheted a pénztárcádat a túlköltéstől.

    Az én Glamour napi listámat itt találod: Glamour napi lista

    Remélem hasznos lesz számotokra ez a pár tipp és jó élménnyel, na meg sok szuper termékkel tértek haza!

    Puszi Nektek!

     

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.