• #IgaziÉN

    Te mit szeretsz magadon vagy magadban a legjobban? – Indította ezzel a kérdéssel IGAZIÉN kampányát a Sloggi! És én kifejtettem a véleményem hosszú sorokban, nemcsak a szuper nyeremény miatt, ami 60 000 ft értékű Sloggi személyreszabott fehérnemű vásárlás Iszak Esztivel, hanem azért is, mert ez egy igazán inspiráló felhívás, hiszen időről időre érdemes magunkba nézni és bizony szembesülni, elfogadni, hangsúlyozni értékeinket, de legfőképp megtanulni szeretni Önmagunkat! Higgyétek el enélkül az apró, de annál fontosabb cselekedet nélkül nem lehetünk sohasem tökéletesen boldogok és nem várhatjuk el másoktól sem, hogy úgy szeressen bennünket, ahogyan mi sem szeretjük saját magunkat! És őszintén szólva ez nem egyszerű feladat, hiszen gyerekkorunkban nem azt tanították nekünk, hogy igenis legyünk büszkék magunkra, szeressük minden porcikánkat, hanem inkább legyünk szemérmesek, ne vágjunk fel és ne dicsekedjünk semmivel sem. De ha már mások előtt nem is, sajátmagunk előtt bizony merjük elismerni azokat a tulajdonságokat vagy sikereket, amikre igenis büszkék lehetünk!

    Ma még utoljára jelentkezhettek a játékra, de ha esetleg le is csúsznátok róla, mindenképp írjatok magatoknak listát egy papírfecnire, hogy mi az, ami szerethető bennetek, mikre vagytok igazán büszkék, és emlékeztessétek rá magatokat minden egyes nap, hogy ténylegesen tudatosuljon! A legfőbb tanácsom pedig, hogy tanuljátok meg szeretni magatokat, és ne hagyjátok, hogy más úgy bánjon veletek, ahogy azt Ti nem érdemlitek meg!

    És hogy ÉN miért is szeretem önmagam?

    (kicsit korrektúrázva, mert élesben csak jöttek a gondolatok és nem figyeltem ilyesmire :D)

    Nemrég töltöttem be a 24-et és bár még fiatal vagyok, de azt hiszem most kezdem igazán megismerni magam! A tinédzser kor arról szól általában a legtöbbünk életében, hogy keressük önmagunkat, a szerepünket a világban…,ilyenkor minden apró bántás mély sebeket ejthet önbizalmunkon, amelyeket aztán sokáig vagy talán soha nem heverünk ki, és kis csomagokként cipeljük magunk után életünk során. Rajtam rengeteg ilyen bélyeg volt, hiszen sok mindenben különböztem/különbözöm a többiektől, de mára végre megtanultam az értékeim. A külsőnél sokkal fontosabbak a belső tulajdonságok, így én ezeket emelném ki: kitartás, de nem mindenek felett; megbízhatóság; akik igazán közel vannak hozzám, bármiben számíthatnak rám; tudok nemet mondani, és ez szerintem nagyon fontos. Ha muszáj lenne külső tulajdonságot is választani, akkor biztosan a mosolyomat választanám, és ajánlom ezt az apró trükköt nektek is, hogy mosolyogjatok minden nap, mert ha az elején nem is, de egy idő után már szívből fog jönni!

    A mai terv remélem nektek is megvan! Adjatok magatoknak egy kis “énidőt” és mosolyogjatok az élet apró örömein is! 🙂

    Képekért köszönet: Balázs Lublóvárynak

    Borítóképért pedig köszönet Pordán Krisztiánnak!

     

    Sinspiration blog

    I N S T A G R A M | F A C E B O O K

     

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.