• Foreo LUNA Play vélemény

    Vattakorong méret, cuki design, izgalmas színek és borsos ár? Mi az? Igen, eltaláltad, hiszen a címbe is leírtam! :”D 23718056_10214571241344480_1334007518_n

    Születésnapomra kaptam egy kis Foreo Luna play szilikonos arctisztító készüléket, amelyről most megosztom a tapasztalataim veletek is!

    Egy kis információ:

    A Foreo egy svéd márka, amely 2013-ban alakult meg és azóta is folyamatosan hódít. Magyarországon szerintem csak az elmúlt 1-2  évben vált igazán ismerté, főképp a különböző beauty bloggerek és vloggerek hatására, de egyébként világszerte nyeri a különböző szépségápolási díjakat.

    Különlegessége, hogy termékei szilikonból készültek, és elvileg egész életen át mindennapi társunk lehet, ami valljuk be nagyon jól hangzik, viszont az áruk kifejezetten magas. Többféle termékük létezik, de én most a Foreo LUNA play termékről fogok nektek beszámolni.23718361_10214571232584261_2032578230_n

    Sosem gondoltam volna, hogy ki fogom próbálni a Foreo bármelyik termékét is, mert egyszerűen pénzkidobásnak tartottam ennyit költeni egy olyan készülékre, ami alapból szerintem szükségtelen, ha nincs nagyon problémás bőrünk, de a tesóm meglepett születésnapom alkalmából egy úgymond próbaverzióval. Ugyanis a Foreo LUNA mini nem töltehető, összesen kb 100 alkalommal tudod használni, és már ez a kis cukiság is 12000 ft körüli árban mozog. Először totál pénzszórásnak tűnik, de egy kis kutakodás után könnyen rájöhetünk, hogyha beszeretnénk ruházni a normál méretűre, akkor a play árát levonják az árából, tehát ingyen volt nekünk! Persze a kérdés az, hogy egyáltalán beruházzunk-e rá?

    Nemsokára 2 hónapja használom a Play-t, és azt kell hogy mondjam jó kis készülék! Szerintem a mérete tökéletes, nagyon szép színekben kapható, és a designnal megvettek kilóra. Hátránya ugyebár, hogy nem tölthető, tehát mivel napi 1x használom, ezért év végére már csak papír nehezék lehet maximum, emellett a nagy tesóval ellentétben, nem lehet változtatni a vibráció milyenségét. Ha ez a piciny csoda tölthető lenne, akkor azt mondanám teljesen megéri még picit drágábban is, mert miért ne, elvileg a szennyeződés 99,5%-át eltűnteti, de hát nyilván az nem lenne túl előnyös a cégnek, mert akkor szinte senki nem venné meg a normál változatokat! A Foreo persze kijött egy szinte ugyanilyen pici készülékkel is (Foreo LUNA Go), amely tölthető, viszont az már árban több, mint a kétszerese, szóval abban az esetben meg már jobban megéri a normál változatra beruházni.

    Na és hogy nálam, hogyan szuperált?

    Az első pár hétben úgy éreztem mintha több pattanásom jött volna ki, de ezek fokozatosan el is tűntek, így nem biztos, hogy köze van a kettőnek egymáshoz, de kit tudja, akár ilyen hatással is lehetett az arcbőrömre. Mostanra pattanásból ténylegesen kevesebb van, sőt szinte alig jelenik meg a bőrömön, viszont a mitesszerek mennyisége változatlan szerintem. Használat után közvetlenül nagyon puha az arcbőröm, használata pedig kellemes és gyors, hiszen elég 1 percig körkörösen „dörzsölgetni” vele a pofinkat. Összességében ez egy jó készülék, de nem vagyok biztos benne, hogy megéri az árát, emiatt rendeltem meg a lekoppintott verzióját aliexpressről, ami nagy méretben is az ár töredékét teszi ki, ugyanis 5000 ft körüli áron mozog átszámolva, míg a Luna2 65 999 Ft-ba fáj nekünk! Elég meredek az eltérés, úgyhogy nagyon kíváncsian vágok bele a tesztelgetésbe!

    A koppintott verzió egyébként első látásra nagyon minőséginek tűnik összehasonlítva, úgyhogy ha kíváncsiak lesztek a végeredményre, akkor tartsatok velem legközelebb is! ?

    Follow:

    2 Comments

    1. Orbán Ferencné
      2019-05-11 / 14:09

      Foreo Luna készülék ha meghibásodik, mi a teendőm? 15 mp-ig működik arctisztításkor, nem megy végig a program. Köszönöm a segítséget.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.