• Decemberi kozmetikai anti-kedvencek

    A múlt héten beszámoltam nektek az őszi/téli kedvenc kozmetikumaimról, most viszont elhoztam számotokra azokat a termékeket, amelyek nekem nagyon nem váltak be! A listában szerepel több olyan beauty cucc is, amit krémmánia vagy youtube ajánlások miatt vettem meg, mivel nagyon sok jó véleményt kapott, így nem állítom azt, hogy másnak nem válhat be az adott termék.

    Bőrtípusom inkább száraz, vízhiányos, néhanapján pár pattanással tarkítva.

    Max Factor Creme Puff kompakt púder

    Ár: 3000 Ft

    IMG_2901

    Ígéreteihez hű ez a púder, mert matt, egyenletes bőrt eredményez, viszont nekem az arcom az első használat után kipattogzott és eléggé elkezdett viszketni! Többszöri alkalommal is ugyanez történt, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy ő volt a ludas! Számomra a másik nagy hátránya az illata! Hihetetlenül utáltam magamra kenni az erős, folytogató „retro nagyi” illatát. Még szerencse, hogy Glamour-napok alkalmával vettem meg!

    Maybelline Brow Precise szemöldök formázó

    Ár: 2200 Ft

    IMG_2902

    Ehhez a termékhez nagyon nagy elvárásaim fűződtek, mivel egy youtube videóban láttam, ahogy a lány felkeni a szemöldökére, és ez a kis termék amellett, hogy befesti, még fel is tölti a hiányzó részeket. Hát sajnos semmi ilyesmire nem képes, legalábbis nálam nem mutatta be tudását. Ráadásképp rengeteg festéket visz fel a szemöldökre, így kicsit olyan hatása van néha, mintha valami iszappakolás maradvány lenne a szemöldökünkön.

    MAC Studio Face&Body alapozó

    Ár: 12000 Ft

    IMG_2903

    A MAC Face and Body alapozó már sokak számára ikonikussá vált! Renegetegen rajonganak érte, viszont én nem értem a körülötte lévő hypeot. Én nem szeretem az erős fedésű alapozókat, mivel a szeplőim kihangsúlyozásán vagyok, így nem akarom rejtegetni, de ez az alapozó inkább menne el egy nagyon gyenge fedésű BB krémnek. Max színkiegyenlítést végez, de szerintem azt is eléggé gyenguskán teszi. Emellett bár egy folyékony alapozóról van szó, nekem a viselése egyáltalán nem leheletkönnyű, egészen zsíros érzetet hagy a bőrömön, ami alapból száraz, vízhiányos. Egyetlen pozitívuma a finom narancsos illata.

    Catrice Brown collection körömlakk

    Ár: 1000 Ft

    IMG_2904

    A színe nagyon szép, pigmentált, és egyetlen húzással is szépen, csíkmentesen befedi a körmöket, emellett gyorsan is száraz, de sajnos tartósságban nem jár az élen. Már egyetlen nap után elkezd pattogzani a kritikusabb részeken. Tény, hogy én fedőlakkot nem alkalmaztam, amikor használtam, de direkt szerettem volna letesztelni önmagában!

    L’oréal Skin Perfection micellás gél

    Ár: 1400 Ft

    IMG_2905

    Kb ugyanolyan nehézséggel vagy könnyedséggel (attól függ honnan nézzük) bánik el a sminkkel, mint a micellás víz, viszont nem látom értelmét, hogy miért lett megalkotva…hogy mivel innovatívabb ez, mint a sima víz társa. Az illata nagyon műanyaghoz hasonló, de semmiképp sem természetes, így nem is szívesen kenem magamra!

     

     

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.