• Pinterest inspirálta tavaszi trend térkép

    (100 %-osan szubjektív vélemény)

    A Pinterest még számotokra is olyan nagy szerelem, mint amennyire nekem? Imádom böngészni különböző inspirációk után kutatva! Természetesen divat téren mindig feldob valami szemrevaló részletet, ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül, így most elhoztam nektek a kedvenc 2018-as Pinterest inspirálta tavaszi trend válogatásomat!

    Pödörd fel!

    Amióta a fodor újra bejött divatba, egyszerűen nem tudok betelni vele! Nagyon fel tudja dobni az egyszerű kis fölsőket, és szerintem leginkább ezeken is mutat jól! Ez a trend már önmagában is elég plusz ad, így azt gondolom nem kell azt még különböző mintákkal, feliratokkal tetézni! Amivel viszont „piszokjól” mutat, az a tüll!

    Tündéri tüll

    Valamiért nekem a tüllről azonnal a mesebeli hercegnők és tündérkék csodás ruhái ugranak be! A most divatos, gyönyörű esküvői és báli ruháktól egyenesen el vagyok ájulva, csak hogy példaként említsek pár hazai tervezőt – csodaszép darabok találhatóak Balint Sara, Nora Sarman és Daalarna kollekciójában is. De nyilván kevesen tehetjük meg, hogy egy ilyen darabot gyakran viseljünk, emiatt viszont nagyon boldog vagyok, hogy a hétköznapi divatban is helyet tudott kapni a tüll, mint főszereplő!

    Az A vonal

    Legyen farmer, szövet vagy velúr, ha A vonalú szoknyákról van szó, akkor jelentkezem! A leárazások alatt én is beszereztem kettőt, és már alig bírom kivárni, hogy jöjjön a tavasz és végre viselhessem! Ne aggódjatok, elárasztalak majd benneteket ilyen outfitekkel!

    Egy csipet vagányság!

    Bár a fűzős megoldások ideje talán kissé már kezd lecsengeni, én még mindig imádom ezt a trendet! Szerintem nagyon izgalmassá tud varázsolni bármit, úgyhogy biztosan fogtok még látni rajtam hasonló részleteket! A fűzőt pedig én tényleg mindenhol el tudom képzelni, legyen az fölső, szoknya, nadrág vagy akármi más!

    Falatnyi csipke

    Azt gondolom a csipke az az anyag, ami mindig is a nőiesség jelképe lesz. A férfidivat szinte már mindent átcsempészett a női trendek palettájáról, de a csipkét még a legmerészebbek sem merték megugrani! Legalábbis, ha meg is tették, akkor sem láttunk csipkés kistrikóban mászkáló srácokat a városban és remélem ez így is marad! A csipke élvezete maradjon meg Nekünk, csajsziknak! Idén a kedvencem a csipkés berakás, ami viszont már tényleg nagyon a tavaszért kiállt!

    Képek forrása: Pinterest

    by Sinspiration blog

    I N S T A G R A M | F A C E B O O K

    Follow:

    1 Comment

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.