• TOP5 beauty kedvenc télen, tavaszra is

    Úgy érzem a tavasz elfelejtett ébresztőórát beállítani vagy csak mindig benyomja a szundi gombot, mert egyszerűen nem akar megérkezni kis hazánkba! Ez a tél sajnos nagyon hosszúra sikeredett, amit a bőröm egyáltalán nem viselt jól! Na jó, igazából nincs értelme a télre fogni, mert sok más is közbe játszott, hogy a pofim az előző pár hónapban olyan rossz állapotban volt, mint még soha. Bár igazából mit nyavalygok, hiszen ennél durvább is lehetett volna, de én sosem voltam problémás bőrű! Most viszont pattanások, száraz foltok, kipirosodás…egyszerre minden betalált! 1 hete kezd jobb lenni a helyzet, de új arcápolási termékeket ezért most inkább nem hoztam, mert kíváncsi vagyok, hogy melyik nem vált be ennyire!

    Ám mivel nagyon régen írtam ehhez hasonló bejegyzést, már összegyűlt pár dolog, amit nagyon szerettem (és szeretek) még mindig használni! Nézzük is melyek azok a termékek, amiket tavasszal sem fogok hanyagolni!

    1. Beauty kedvenc – Prada Candy Florale Parfüm

    Első benyomás: ANNYIRA CUKI A CSOMAGOLÁS! Igaz, csak egy mintám van belőle, de csigalassú parfümfogyasztóként, nekem egy ekkora adag több hónapig elég! Ami először eszembe jut erről a parfümről, az a kedvesség. Furcsa, igaz? A nevéből arra következtettem, hogy egy igazán vattacukros, édes illat fog megcsapni, de nem. Édesnek édes, kicsit mézes, kicsit virágos, kicsit gyümis, de semmit sem tolakodóan. Nem egy kifejezetten karakteres parfüm, én mégis szeretem! Hétköznapra szuper választás lehet, mert nekem a kedvességet és a tisztaságot juttattja az eszembe! Oh és ami még pozitívum, eléggé tartós is!

    unnamed.jpg

    2. Beauty kedvenc –L’Occitane EAU FRAICHE cseresznyevirágos testápoló tej

    Ismét itt egy „Loxi” testápoló! Az előzőben ennek a nővére került a rivaldafénybe, de annyira megszerettem ezt is, hogy nem tudtam hanyagolni! Ebben a dobozkában megtalálható a színtiszta tavasz! Télen mondjuk annyira nem érdemes használni, mert csak méginkább várod majd a tavaszt (ez történt velem is)! Az illata más, mint az elődjének, virágosabb, frissebb talán, de szintén nagyon tartós és nagyon jól hidratál is! Várom már, hogy akkor is használhassam, amikor igazán beköszönt a nagybetűs Tavasz! Kattints a virágra, ha meglesnéd: ?

    beauty kedvenc

    3. Beauty kedvenc –TBS sárkánygyümis lip juicer ajakápoló

    Az én ajkaim nem bírnák ki a telet ajakápoló nélkül. Alapból is durván kiszárad, de az méginkább rátesz egy lapáttal, hogy mindig szépen leszedegetem a kiálló, elhalt bőrdarabkákat, amitől szépen be is vérzik! Undi, mi? 😀 Rossz szokás, de emiatt télen nekem nem élet az élet ilyen csodák nélkül! Ebbe a cuki kis pink csomagolásba rejtett kence pedig nagyon tud valamit! Első pluszpont, matt és nem ragacsos.

    Ez a verzió egyébként színezett, de nemcsak egy kis enyhe színt ad (persze azért nem is olyan vadóc), így hogyha te az ilyet nem igazán szereted, akkor van színtelen verziója is. Második pluszpont, nekem nagyon jól működik. Valahogy nem olyan, mint az eddigi ajakápolók, mert egyszerűen más a textúrja, de jó értelemben. Harmadik pluszpont a praktikus csomagolása, amibe nem kell belenyúlkálni. És az utolsó + pedig az eszméletlen, gyümölcsös illata! Egy színtelent muszáj lesz beszereznem majd belőle, hogy minden alkalomra tudjam használni!

    Kattints az eperre, ha meglesnéd: ?

    beauty kedvenc

    4. Beauty kedvenc –Alverde naturschön olivás arctisztító tej + Foreo Luna Play

    Már egy ideje együtt használom ezt a két terméket és szerintem jól kiegészítik egymást! Azt azért tudni kell, hogy nem egy habzó lemosóról van szó, úgyhogy, ha ilyet keresel, akkor ez felejtős. Viszont én nagyon szeretem, mert egy picit sem szárítja a bőröm, sőt inkább hidratálja, érzékeny pofira is fantörpikus, emellett a csomagolásával is sok időt lehet spórolni, mert nem kell kupakokkal szórakozni. A Foreo Luna Playről, még szeptemberben számoltam be azt hiszem a blogon utoljára. Aki követ instán, az tudja, hogy ez a kis pöttöm készülék még azóta is működik, ami egyszerűen elképesztő! Elvileg 100 alkalmat kellett volna bírjon, de azt már szépen megduplázta. Bivalyerős aksival lehet ellátva, ugyanis a Play változat úgymond egy próba verzió, amit nem lehet tölteni. Egyébként, hogy őszinte legyek, ha nem próbálom ki, akkor valószínűleg nem hiányozna egyáltalán az arcápolási rutinomból, most viszont ha majd végleg lemerül, azt hiszem szomorú leszek! Hát egy kicsit tényleg megvett ezzel, hogy ennyi ideje bírja még mindig, na meg olyan elragadó ez a piciny változat!

    Kattints a fagyira, ha meglesnéd a lemosót:?

    Kattints a halacskára, ha meglesnéd a Foreot: ?

    beauty kedvenc

    by Sinspiration blog

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.