• 2018 legfurább divat trendjei

    Pár héttel ezelőtt megosztottam veletek a kedvenc 2018-as pinterest által inspirált divat trendjeimet, viszont úgy érzem most jött el az idő arra, hogy bemutassak pár furcsa összeállítást és kiegészítőt is!

    Úgy érzem mi, bloggerek eléggé nagy felelősséggel tartozunk mostmár a divat alakításáért…Hiszen ha egy-egy ruhadarabot vagy kiegészítőt felkapnak a nagyok, akkor utána nincs megállás, mindenhonnan az folyik majd! Viszont sokszor egyszerűen csak fogom a fejem és nem értem mi történhetett! Persze teljesen elképzelhetőnek tartom azt is, ha nektek tetszik valamelyik, de én egyelőre érthetetlenül állok a dolgok fölött!

    Persze, hogy ne legyek annyira szőrös szívű, próbáltam pár hasonló alternatívát is keresni, amit viszont kifejezetten csinosnak találok, ezeket pedig mindig megosztom veletek az adott galéria után! 

    1. furcsa divat trend– A félkör bambusz”tatyó”

    Ahogy előbújtak a tavasz első virágai, máris megjelent ez a „csoda” is a divatvilágban, és persze azonnal letarolta a képmegosztókat. Bloggerek tömkelege pózolt a furcsa, praktikusnak biztos nem praktikus, ufó-kosár jellegű táskával (ha használhatom rá ezt a szót), amit számomra tényleg lehetetlen értelmezni! Pedig akár tetszhetne is, mert a kör alakú szalmatáskákért viszont odavagyok, de ez a furcsaág valahogy nem jön be!

     

    Inkább ezt viseld helyette:

     

    2. furcsa divat trend – Túlzott csillogás

    Nem tagadom, alapból én is szeretem a csajos dolgokat, a csipkét, a tüllt, a pasztellszíneket, és hébe-hóba a csillogó flittereket is…de nem 3 vödörnyi mennyiségben! Szilveszterre még azt mondom elmegy a flitteres miniruha (vagy inkább elment 2-3 évvel ezelőtt), de a hétköznapokra valahogy túl sok a diszkógömbnek öltözés. Viszont ahogy látom nem csak én érzem így…legalábbis a H&M leárazása tele volt ezekkel a „fenséges” darabokkal!

     

    Inkább így viseld helyette:

     

    3. furcsa divat trend – Plasztikus Barbie-lány

    Hacsak nem lépsz ki minden nap az ajtón úgy, mintha akit éppen a Pinterestről halásztak ki, akkor biztosan te sem érted az átlátszó táskák bűvkörét! Értem én, képen jól mutat (bár nekem ott sem tetszik), de a való életben ki akarja mutogatni az összegyűrt, taknyos papírzsepijeit, a múltheti Fornettis morzsa maradványait, a bedobált eü. betéteket vagy a tollból kifolyt tinta foltokat? Ha valaki be is szerzett nagy hévvel egy ilyen tarisznyát, akkor szinte fogadni mernék vele, hogy egy kezén meg tudja számolni az alkalmakat, amikor ténylegesen hordta is azt.

     

    Inkább ezt viseld helyette:

     

    4. furcsa divat trend – Háromszögletű vonalak

    Trapéz nadrágot legutoljára általános iskolás koromban viseltem, ami már több, mint 10 éve volt, az utóbbi időben viszont mégis nagyon vissza akarják hozni a divatba! És lehet, hogy sikerült? Valahogy nekem ez az irány nagyon ellenszenves, persze ki tudja, előfordulhat, hogy egyszer úja beadom neki a derekam. A lengébb anyagú trapéz cuccokkal már egészen barátságot kötöttem, de a trapéz farmer kellőképp tiltólistás ahhoz, hogy csak fel se próbáljam! Ti az elmúlt években táraztatok be hasonló darabot?

     

    Inkább ezt viseld helyette:

     

    5. furcsa divat trend – Elmentem halászni!

    Nem, nem, nem és nem…még mindig nem fogom fel! Egy szebben meghorgolt, halászháló szerű darabot el lehet adni táskaként, akár több tízezer forintért?! Ki az az épelméjű, aki kitalálta, hogy adjunk el lyukacsos dolgokat táskaként? Ez olyan, mintha a mákhoz adnánk tárolóként egy kis tésztaszűrőt! Jó nem? Nagyon hasznos! Köszi divattervezők!

     

    Inkább ezt viseld helyette:

     

    I N S T A G R A M | F A C E B O O K  | STYLEDIT.HU

    by Sinspiration blog

    Follow:

    1 Comment

    1. 2018-05-13 / 13:34

      Nem is tudom, melyik a legdurvább számomra ezek közül. A trapéznacikért én sem vagyok oda és nem igazán tervezek újra olyan darabokat hordani, de soha ne mondd, hogy soha. Viszont az a halász hálós táska (???)… arra nem tudok mit mondani. Én sem értem mit gondoltak a kitalálói és hogy adhat ki arra bárki akár 1 forintot is. Szívből örülök, hogy nem csak nekem vannak fenntartásaim ezekkel.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.