• Teltkarcsú divat – Így öltözz formásabb alkattal

    Ahogy ígértem, a vékony alkatra szabott divat után, jövök nektek az összeállítás teltkarcsú változatával is! Tudom, hogy nagyon sokan küzdenek felesleges (vagy beképzelt) plusz kilókkal és emiatt gyakran olyan önbizalomhiányban szenvednek, ami miatt nem mernek csinosan öltözködni, ez pedig nincs így jól! Csodásan lehet öltöztetni egy teltebb lányt is, sőt sokszor sokkal izgalmasabban! Én például sokáig bármit megtettem volna pár plusz kilóért, de miután rájöttem, hogy nálam a vékonyság genetika, azóta inkább az izmosan formásra gyúrok, több-kevesebb sikerrel! Ez viszont most nem az a poszt, ahol ilyesféle tanácsokat pötyögök be, úgyhogy jöjjön is a 2018-as őszi teltkarcsú divat!

    Teltkarcsú divat – Libbenj a szélben!

    Lágy esésű, könnyed, mintás ruhácskák, amelyek kiemelik derekad, viszont elrejtik  kényesebb részeket! Ismét divat az állatminta, de a  csodás virágos mintájú rucik mellett sem lehet elmenni szó nélkül. Ráadásként extrázhatod egy vastagabb övvel és egy magassarkú csizmával!

    Teltkarcsú divat – Ne palástold!

    Elő a formás fenékkel! Egy texturáltabb farmerszoknya ugyanis nem fogja kiemelni a hibáidat, viszont annál inkább erősít rá a csinos vonalaidra! Arra mindenképp figyelj, hogy a szoknya hossza legalább térdig érjen, így varázsolva számodra előnyös alakot!

    Teltkarcsú divat – Hosszított fazon

    Blézerben és kabátban is jöhetnek a fenék alá érő darabok! Kabátból akár a térded alatt meglibbenő kabátkák is játszanak, hiszen míg én a vékony alkatommal eltűnök egy ilyen szettben, addig te, formásabb alakkal bátran viselhetsz ilyesmit!

    És akkor ne felejtsük ki a hosszított kardigánokat sem!

    Ugyanis ezek a hétköznapi darabok bármivel kombinálhatóak, ráadásul nem jön rosszul a rétegezés a hidegebb napokon!

    Teltkarcsú divat – Csak kapd fel!

    Hosszított ingek, tunikák és oversize pulcsik! Ezek a darabok a kedvenceid lesznek, viszont a testre-simulós változatot ne nagyon erőltesd, inkább szavazz a lazább fazonra! Ezeket a darabokat könnyen kombinálhatod akár harisnyával, akár farmerral vagy egy hosszú szárú csizmával is!

    Teltkarcsú divat – Kertészkedj!

    Vagyis inkább húzz kertésznacit! Ez egy kicsit neccesebb outfit, mivel szerintem egy kertésznadrághoz nem jó sem a vékony, sem a telt alak! De hogyha pont a két kategória között vagy, akkor tökéletes választás lehet számodra! Ez az a naci, amihez kell, hogy legyen feneked és csípőd, különben úgy nézel majd ki benne, mint egy kisfiú! 😀

    Teltkarcsú divat – Rázd meg!

    Libbenős szoknya fronton mintákban ugyanaz a téma, mint ruhák terén! Hódít a virágminta és az állatminta! Szigorúan ér kombinálni, akár a kettőt is egy szettben, persze csak mértékkel! 😉

    Teltkarcsú divat – Hódít a boyfriend!

    Bizony-bizony, ti vagytok azok a szerencsések, akik bátran hordhatjátok a boyfriend nacikat, na meg az újra divatba jövő trapéz farmerokat! Bár lehet ebben van, aki nem ért egyet velem, de szerintem ez a két típus leginkább teltkarcsú csajsziknak áll jól! Én  már rengeteg ilyen nacit felpróbáltam, de nevetségesen festek bennük! A momjeans bejött, de a BF sajnos csak nektek passzol, úgyhogy hordjátok előszeretettel!

    Nos mára ennyi lett volna! Köszönöm, ha velem tartottál, remélem hasznosnak találtad a blogposztomat! 🙂

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.