• Gift ideas vol.1: Remington hajformázók

    Ide is elérkeztünk!  Már karácsonyi fényekben úszik a város és a pumpkin spice latte is lecsengett! Jöhet a forralt bor (vagy forró , habos kakaó – ki mit szeret), a meleg takaró és a fahéj illata, ami belengi az egész lakást! Hogyha még egy-két doromboló, bundás pajtás is melengeti a lábad, akkor végképp nyert ügyed van!

    Idén a karácsonyi készülődés idejére szeretnék most minden héten 1-1 olyan blogposzttal készülni, amelyben néhány számomra bevált ajándékötletet hozok!  A mai alkalommal a Remington termékei vannak soron! 

    A közös love storynkat tudjátok már azt hiszem…idén a nagykövetükként képviselhetem a márkát! A Remington szerelem  viszont már jóval előtte elkezdődött, a legújabb hajformázókkal pedig szerintem csak jobb lett a paletta (ha ez lehetséges)! Mondhatnátok, hogy elfogult vagyok, de akárhányszor sztorizom valamelyik Remington termékről, néhányotok mindig rámpötyögött utána privátban, hogy ő is mennyire szereti ezeket a termékeket, úgyhogy azt hiszem vagyunk páran már a rajongói táborban!

    Jöjjön a 3 kedvenc hajformázóm, amit bátran ajánlok minden rakoncátlan lobonccal rendelkező csajszinak!

    All time fav – Airplates

    Ez volt az első készülék, amelyet tesztelhettem és azóta is imádom! Hogyha egyetlen masinára ruháznál be, amely szinte mindent tud hajformázás terén, akkor mindenképp ezt ajánlom! Erős, szögegyenes és sok hajam van és bár imádom a hullámos hajat, régebben csak nagyon ritka alkalmakkor vettem rá magam a formázásra. Egyrészt a sok hajam miatt iszonyat hosszú időbe telt, másrészt a nehéz melóért cserébe 1 óra múlva újra egyenes volt a frizurám! Nem akarok ódákat zengeni az Airplatesről, inkább csak elmesélem ezt: Amióta ezt a hajformázót használom göndörítésre, a fotósom, Regi folyton megjegyzi: “Mennyire jó neked, hogy ilyen sokáig megmaradnak a hullámok a hajadban”! Nos innen is üzenem, sajnos alapból kidobja 1 óra alatt, de az Airplates valami csoda folytán nem hagyja ezt neki! A hajam pedig több, mint fél éves használat után sem töredezik vagy szárad!

    Az Airplates-t itt tudod megnézni!

    Hogyha egy kisebb méretű hajvasalót keresel, ami ráadásul a fürdőszobád éke lehet, akkor bemutatom neked az Advanced Colour Protect hajvasalót! Az én esetemben, a sok hajam miatt, jobban bevált a hosszabb lapokkal megáldott Airplates! Az A C P Remington hajformázó viszont kifejezetten a hajszín védelmére lett kitalálva, úgyhogy festett hajúaknak egy áldás, legalábbis anyum szerint! Nálunk ő használja ezt a vasalót és nagyon szereti, de nemsokára én is jobban megismerkedem vele és majd beszámolok a saját tapasztalataimról!

    A Remington legújabb hajvasalóját itt tudod megnézni!

    Gyors szárítás – ez az AIR3D

    Utálok hajat szárítani!!! Hacsak tehetem kihagyom ezt a lépést, mert ezelőtt felesleges időpocsékolásnak tartottam! Igazából ez most sem változott, de legalább a kidobott percek csökkentek (több, mint a felére – megsúgom!). Nyáron még belefér, hogy vizes hajjal ugrom be az ágyba, de ez a hanyagság télen sajnos túl sok hátránnyal jár. Kezdjük ott, hogy egy pillanat alatt, vagyis inkább egy éjszaka alatt, olyan kis kellemes torokgyulladást lehet összeszedni, hogy csak na! De ha még ez nem elég, akkor ott van a “kedves”, jó barátunk, a korpa. Sajnos, amint megfázott a fejbőrük, máris megjelenik ez a kellemetlen apróság, ami sötét hajúaknál még inkább látványos! Nos igen, sajnos az AIR3D nem olcsó! Ettől függetlenül úgy érzem megéri az árát, mivel sok-sok időt megspórol nekünk! Hogyha a pénztárcádnak egyelőre ez túl nagy kiadás, akkor lesd meg a Remington többi hajszárító készülékét! Az AIR3D- különleges kialakítása viszont nekem nagyon bevált, így ha kicsit többet szánnál rá és amúgy is új hajszárítót keresel,  akkor feltétlenül csekkold! Hogyha pedig ajándékba vennéd, szerintem nem lőhetsz mellé! Oh és azt nem is említettem, hogy utazáshoz is kiváló, mivel pindurka méretű! De ahogy mondani szokták…kicsi a bors, de erős, ugyanis 1800 W kapott helyet a gépezetben! A három különböző fej segítségével meg igazából megállíthatatlan vagy! Nekem a vékonyabb szűkítő fej a kedvencem, mert talán azzal a leggyorsabb a szárítási hadművelet!

    Az AIR3D-t itt tudod megnézni!

    Hullámok hátán – Advanced Colour Protect kúpvas

    Igen, ahogy az előbb említettem, megtaláltam már a nagy Ő-t hullámosítás terén is (Airplates), de van akinek jobban kézre áll a kúpvas! Én vasalóval hullámosítok a kezdetek óta, így nekem ez mindig gyorsabb és könnyebb meló! De nagyon sokan inkább a kúpvasra esküsznek, emellett jobban szeretik az azáltal kreált hullámokat! Mondjuk az tényleg jó a kúpvasban, hogy különböző méretű hullámokat lehet vele varázsolni! Ebben a termékcsaládban pedig a kerámia bevonat shea olajos és UV filter védelemmel van ellátva, úgyhogy maximális a hajunk biztonsága!

    Az Advanced Colour Protect kúpvasat itt tudod megnézni!

    Bár végül egy picit mégiscsak áradoztam egy-egy Remington hajformázó esetében, viszont mivel őszintén szeretem őket, ez pedig egy ajánló, így csak ezt tudom mondani a végére: Olyan terméket semmiképp ne vegyél, amire nincs szükséged! Nem az impulzus vásárlás pénztárcát nem kímélő tévútjára akarlak vezetni téged, inkább csak a véleményemet osztom meg! Ezek a termékek valóban beváltak nekem és nap, mint nap használom is őket!. Hogyha karácsonyi meglepetésnek szánnád szerintem akkor is érdemes puhatolózni nagyobb beruházás esetén, hogy vajon valóban van-e szükség arrafele az adott termékre!

    Kitartást kívánok erre az időszakra és ne felejtsétek el a lényeget:  töltsetek minél több időt a szeretteitekkel és hagyjatok magatoknak  “énidőt”!

    Legközelebbi részben egy újabb kütyüvel jövök, amit szerintem ti is imádni fogtok!

    Sisi

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.