• Gift Ideas vol.2: Hër fejhallgató teszt

    A mai napi blogposzt főszereplője nemcsak egy karácsonyi ajándék ötlet, hanem termékteszt is egyben! A hër on-ear
    bluetooth stereo fejhallgatója (igen, ez a becsületes neve)  ugyanis kb. 2 hete van a birtokomban és mivel többen is kíváncsiak voltatok a minőségére, így mindenképp szerettem volna bemutatni itt is! Mivel bekerült az ajánlóba, így spoilerezek – nyilván átment a szűrőn és nekem nagyon tetszik, ettől függetlenül vannak olyan tulajdonságai, ami lehet, hogy neked kizáró ok!

    De inkább kezdjünk is bele! 🙂

    A hër márka fejhallgatóját már hosszú ideje kinéztem magamnak, de mivel még sosem volt fejhallgatóm és a fülhallgatómmal nem volt semmi gond, így nem is szántam rá magam, hogy megvegyem! Viszont hétről-hétre mindig visszatértem rá, mivel annyira tetszett a csajos, de mégis minimalista külseje! Egyébként is imádom a pasztell színeket, így már nagyon kíváncsi voltam arra, hogy milyen lehet kívül-belül! A sok-sok Instagram kedvelésnek és kukkolásnak ez lett az eredménye: Kipróbálhatom a márka első fejhallgatóját és őszintén megírhatom róla a véleményem! A hër célcsoportja egyébként eléggé egyértelmű, hiszen a színek, a formák és a név sem hazudik! Igen, ez a fejhallgató kifejezetten nekünk, lányoknak, nőknek készült, hiszen akiben kicsit is van egy kis rózsaszín imádat, az azonnal elgyengül a dizájntól! De nem is húzom tovább a szót!

    Jöjjön a hër fejhallgató teszt!

    Kezdjük akkor a külsejével! A szép külcsínt már átbeszéltük, de azt nem meséltem még, hogy egyébként nagyon komfortos a viselete. Mivel nem üreges a kialakítása, a fül nem melegszik bele. Nagyon puha bőrből készül a füllel érintkező borítás, így abszolút kényelmes,  emellett ergonomikus, hiszen fejmérettől függően állítható a hossza!

    A “telepítés” vagyis inkább csatlakozás a mobil eszközre vagy számítógépre/laptopra nagyon egyszerű és gyors! Ez kifejezetten tetszik benne, hiszen csak be kell kapcsolni a Bluethooth-t, majd a leírás alapján a fejhallgatót és miután gyorsan megtaláltuk a mobilunk segítségével, egy kattintásra vagyunk a zenéinktől! Ez az egész procedúra összesen 3 percet vesz igénybe nagyjából! Egyébként egyszerre két eszközzel lehet párosítani, de használhatjuk nem bluethoot-os készülékeinkkel is, mert egy csinos kis vezeték érkezik hozzá e célra!

    Az akkumulátor elvileg 10 óráig bírja töltés nélkül. Bár ennyi ideig még nem használtam, de a töltöttség most is a  elég magasan van, nagyjából 3-4 óra használat után, úgyhogy hiszek neki! Oh igen, a töltöttségi szintet a telefonunk  kijelzőjén láthatjuk, miután összekapcsoltuk a fejhallgatóval! Szerintem ez nagyon praktikus, máshol eddig nem találkoztam vele!

    Nagyon tetszik az is, hogy könnyedén eltáncikálhatok vele a lakásban, telefon nélkül is! 😀 Ezt úgy értem, hogy mivel 10 méter a hatótávolsága, így nem kell magammal cipelnem a telefont takarítás, mosogatás vagy bármi más közben!

    A hangzás pedig…meglepően jó! Valahogy sokszor egy-egy csinos termék láttán beleképzelem azt, hogy a belbecs biztos nem lesz olyan kiváló!

    Itt viszont ez is megdőlt számomra, de mivel eddig nem volt még dolgom  fejhallgatóval, így kikértem a barátom véleményét is, aki azért már tapasztaltabb tesztelő ilyen téren! Nos, neki is tetszett a hangzás, ugyanannyira, mint nekem, így minden jó, ha jó a vége?

    De akkor hol a bibi?

    Most jöjjön pár olyan szösszenet, ami lehet, hogy valakinek elhanyagolható, de van, aki emiatt inkább a nemre szavaz! A fülhallgató egyik hátránya lehet, hogy szerintem túl hangos! Az legalacsonyabb hangerősség számomra az ideális, de ha valamiért szeretném halkabban hallgatni, akkor nincs már erre lehetőségem! A magas hangerősség persze szuper a metrón, de el nem tudom képzelni, hogy valaki ezt max hangerőn bírja, halláskárosodás nélkül! Szóval én tök jól elvagyok a leghalkabb volumennél, annál hangosabbra tényleg csak metrón veszem!

    A másik zavaró tényező az lehet, hogy magasabb hangerősségnél már eléggé kihallatszik a zene! Ez nálam nem okoz gondot ugyebár, de aki tényleg zúzni szeretne vele, számítson rá, hogy valószínűleg hallani fogják azt a közelében lévők is!

    Összességében viszont én nagyon szeretem ezt a fejhallgatót, így akinek az utóbbi két tulajdonság nem okoz gondot, annak kifejezetten ajánlom, hiszen a hangzása szuper, a kinézete ennél már nem is lehetne szebb, nagyon kényelmes, és most a téli időszakban nagyon jól szuperál fülmelegítőként is! 🙂

    A hër on-ear bluetooth stereo fejhallgatóra itt csaphatsz le!

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.