• Így dobd fel a lakásod csupán képekkel – gallery wall inspiráció

    Egy-egy kép, motívum vagy festmény hihetetlenül fel tudja dobni a lakásunk hangulatát. De nemcsak hangulatot, hanem akár egy teljesen új stílust is csempészhetünk vele a lakás bármely pontjára.  Ebben a blogposztban megmutatom nektek, hogy én hogyan dobtam fel az üres falakat pár különleges képpel.

    *A blogposztot a Desenio támogatta.

    Gallery wall inspiráció – Konyha

    Imádom  a retro, gyógynövényes posztereket, de végül mégsem azt választottam a konyha díszeként, ám azonnal felkaptam a fejem az alábbi gyógynövényes poszterre, amely tea és növény imádatom által egyértelmű volt. A fekete hátterű idézetre, azért esett a választásom, mert a rajta szereplő szöveg egyrészt nagyon frappáns, másrészt Slyal mindketten őszintén valljuk – a szerelem receptjéhez nem elég az, hogy szeressük egymást, kell hozzá bizalom, türelem, kedvesség, na és persze sok-sok nevetés!

    Felhasznált poszterek:

    Family Recipe

    Herbs Green

    Gallery wall inspiráció – Nappali

    1.0

    Legutoljára a lenti falrészletet az általam festett vászonnal láthattátok, viszont egy picit meguntam, így úgy döntöttem, hogy feldobom egy újdonsággal. Imádjuk a fákat, legszívesebben, amit csak lehetett volna, nyers fával rendeztünk volna be. Ez a poszter nagyon illett a lakásunkba, és egyszerűen imádom a minimalizmusát, de mégis azt a különleges hangulatot, amit áraszt.

    Felhasznált poszter és egyéb eszköz:

    Black Wood

    Black Poster Hanger

    2.0

    Oh, aki követ instán, az azt is tudhatja, hogy mennyire banánfa őrült vagyok. Jelentem, végre egy igazit is sikerült beszerezni, de ahogyan ez lentebb is látható, nyilván nem volt elég.

    Felhasznált poszter:

    Banana Leaves Pattern

    Gallery wall inspiráció – Hálószoba

    Hogyha láttad már a Lakás Túra videómat, akkor tudhatod, hogy az egész lakásból a hálószoba volt a számomra leginkább nem kedvelt belső tér. Furcsa kialakítása miatt nem tudtam vele mit kezdeni, emellett kissé elszomorított az is, hogy az ágyunk nem pont olyan lett, amilyet szerettünk volna. Most viszont végre kijelenthetem, a hálónk is egy olyan térré nőtte ki magát, amit nagyon szeretek és szívesen szunyókálok benne. Mivel múltkor készítettem ide már egy gallery wallt (ami aztán nem lett szintén a kedvencem), a szögek elhelyezkedése sajnos adott volt, emiatt nem lett tökkkéletes az elrendezés, de végül nekem így is tetszik, és boldog vagyok vele így.

    Felhasznált poszterek:

    Horse with blaze

    Fern

    Lace set

    Külön-külön és összességében is nagyon meg vagyok elégedve. Imádtam a Desenio-s együttműködésem, hiszen a lakásdekorálás nálam már szinte hobbi. A Desenio-ról pedig annyit, hogy a rendelés nagyon flottul működött, gyorsan megérkezett hozzám a futár, és kollab nélkül is innen rendeltem volna meg a posztereket, mivel ez az egyik legnagyobb és legolcsóbb lelőhely. A képkeretek árát viszont, néha sokalltam, így ezeket nem innen szereztem be, hanem Jyskből és Ikeából. A választék tényleg óriási, így egy kicsit el lehet veszni a sok szép grafika és fotó között, de ha céltudatosabb vagy, vagy megtetszik valamelyik inspirációs fal, akkor nyert ügyed lesz, és nem telik majd több órába a válogatás.

    Most pedig van egy jó hírem pajtások!

    Hogyha nektek is megtetszett volna valamelyik poszter, akkor hoztam nektek egy kuponkódot, amely által 25% kedvezményben részesültök Július 4-ig!

    A kód pedig nem más, mint: SISI

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.