• Megnyitottam a kézműves boltom! ♡

    Szinte számomra is hihetetlen, de ez a valóság, és nagyon hálás vagyok érte.

    Gyerekkori álom megvalósulása egy kézzel készült, környezettudatos és kedves márkába burkolva – ez nekem az Artgarden.

    Képzeljétek hasonlóval egy jó 10 évvel ezelőtt is próbálkoztam. Akkor 16 éves fejjel, létrehoztam egy Facebook oldalt az akril festményeimnek, és bár az oldallal nem sokat foglalkoztam, mindmáig megvan. Most ezt “picit” feltúrbózva, pár héttel ezelőtt elindítottam útjára az Artgarden webshopot, amelyen hónapok óta dolgoztam már.

    Artgarden kézműves bolt

    Nem titok, hogy a kezdő lökést vagy seggberúgást a koronavírus általi történesek adták meg. De azt hiszem mára ennek már-már hálás is vagyok. A webshop alapból is tervben volt, de úgy kalkuláltam, hogy év végére leszek vele készen. A történések által viszont volt rá 2 hónapom, hogy a másik projektemmel karöltve összekapjam magam és belehúzzak a munkába. Igen, valóban, eközben egy másik projektemmel is készültem, amely az eddigi szellemi munkáimat foglalja össze, és egy referencia igazából számomra. Ez pedig nem más, mint a The designLAB, ahol szövegírással és weboldal készítéssel lehet engem megkeresni.

    Na, de visszatérve a boltomra – ez valóban egy olyan projekt, amelybe az ember szívét-lelkét beleadja, és persze minden kreativitását és kézügyességét. Én készítettem a weboldalt, én írtam minden egyes szövegét, én fotóztam be a termékeket, és persze én készítettem is el a bohémságokat. A hímzéseim alapjain kívül, tehát a táskák és szütyők kivételével minden a saját kezeim munkája. Az indulás napján annyira izgultam, hogy szerintem az államvizsgám előtt nem volt bennem ennyi feszültség. Egyszerre voltam hihtetlenül boldog és izgatott, másrészt tele félelemmel és kétellyel. Végül elsőkörben Instagramon osztottam meg a hírt, ahol hihtetlen kedvesség és lelkesedés fogadott, amiért nagyon hálás vagyok.

    Artgarden kézműves bolt

    Az Artgarden pedig nem csak azért annyira fontos nekem, mert teljes mértékben a hobbim köré épül, emellett minden egyes lépésében törekedem a fenntarthatóságra és környezettudatosságra. Azért is jelent nagyon sokat számomr, mert minden kategória egy nagyon fontos munkát végző szervezetet támogat. A kézzel készült hímzések bevételének 10%-a minden hónapban az Állatmentő szolgálathoz, a makramék 10%-a a Nyúlmentő Alapítványhoz, és az akvarelljeim bevételének 10%-a pedig az Egyszülős Központhoz kerül. A döntésemről, hogy miért őket választottam, hosszabban olvashattok a weboldalon.

    Természetesen kézműves termékeimet Instagramon és Facebookon is megtalálhatjátok a lenti gombokra kattintva, így nagyon köszönöm, ha bekövettek ott is.

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.