• Nagy őszi kabátmustra 2016

    Ismételten eljött hozzánk az ősz és bár ez még ebben a percben cseppet sem tűnik így, hiszen odakint jegesmedve riogató idő van, azaz tombol a meleg. De!  Elvileg nemsokára jön a lehülés,  hullanak le a levelek, mi pedig kénytelenek leszünk magunkra kapni valami melegebbet. Az a “valami” pedig idén hatalmas választékkal érkezik, így gondoltam megmutatom nektek a választék egy részét, hogy bölcsen és meggondoltan tudjatok  dönteni, ha eljött az idő! 😀

    (Minden kép alá leírom a márkabolt nevét, abban az esetben pedig, ha az ár nem látható a képen, akkor azt is feltüntetem)

    (MŰ)BŐRDZSEKI

    Idén a kínálat tényleg hatalmasra sikeredett bőrdzsekik terén. Előtérbe kerültek a pasztell és akár neon színűek, metálos fányűek és még az állatmintásak is! Persze nem kell megijedni, a jól bevált fekete még mindig hódít. Szerintem ezek a darabok nagyon jól feltudják dobni az öltözékünket és egyben kölcsönöznek egy kis vagányságot nekünk.

    BOMBERDZSEKIK

    Egyértelműen a legnagyobb visszatérők. Rengeteg színben, fazonban és stílusban kaphatóak, viszont őszintén szólva nekem nem lopták be a szívembe magukat. Ettől függetlenül belátom, hogy  szuper összeállítások készíthetőek vele és őszre nagyon praktikusak!

    FARMER KABÁTOK

    Azt gondolom a farmerkabátok talán sosem mennek ki a divatból, hiszen egyszerűek és nagyszerűek. Idén hódítanak a printelt, feliratos és színes darabok is, de a sima megszokott kékkel sem lőhetünk mellé.

    MŰSZŐRME KABÁTOK

    Nagyon divatos tud lenni, ráadásul akár téli viseletnek is elmegy, viszont nem egyszerű megtalálni a tökéletes darabot. Sokféle fazonból és mintából válogathatunk, de pont ezért egy-egy darab nagyon igénytelenül tud kinézni. Próbáljunk arra törekedni, hogy olyan darabot válasszunk, amit változatosan tudunk a már meglévő ruhatárunkból párosítani, hiszen ezeknek a kabátoknak az áruk több tízezer is lehet és tapasztalatból mondom, ha egy olyan darabot választotok, ami amúgy nem illik a saját stílusotokhoz, akkor csak kidobott pénz lesz az ablakon, mivel szegény kis bundánk a szekrény leghátulján fog csücsülni!

    (MŰ)VELÚR KABÁTOK

    Nekem idén nagy kedvenceim, viszont sajnos az igazán szép darabok elég borsos árral kerültek a vállfákra vagy az online shopok “polcaira”. De minden esetre elképesztően jó kis bohókás összeállításokat készíthetünk velük!

    (MŰ)IRHA KABÁTOK

    Elegánsak, melegek és bundásak…kell ennél több?

    OVERSIZE KABÁTOK

    Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor ki sem akarunk kelni az ágyból, mert éppen lusták vagyunk az élethez, esetleg nem vagyunk a legjobb formánkban (zsíros a hajunk, menstruálunk, nincs meg a komfortérzetünk), odakint hideg és borús az idő is…NA ilyenkor jól jöhet egy ilyen kabát, amiben elbújhatunk magunk és a világ elől! Már csak egy sapi, meg egy sál kell, és máris csak az orrunk hegye látszik ki!

    ELEGÁNSABB DARABOK

    Vannak alkalmak, amikor kicsit visszafogottabban és elegánsabban kell megjelennünk, vagy pedig alapból ilyen a stílusunk, ilyenkor nyúljunk a nőiesebb darabok után.

     

    +1 TIPP: Ha nem szeretnétek több tízezret költeni egy kabátra és van elég türelmetek is, akkor ajánlom, hogy várjátok meg a nagy téli leárazásokat (januárban kezdődnek), ahol akár több, mint 50% kedvezménnyel is beszerezhetitek a vágyott darabot, ha elég szemfülesek vagytok! Ha pedig ezt mindig betartjátok, akkor elég lesz mindig csak ilyenkor menni vásárolni és meglesz a következő évre a ruhatáratok, de főképp rengeteget spórolhattok!

    ++1 TIPP: Érdemes körülnézni az outletek(Dorothy&Aby, Party22)  és a turkálók sorai között is, mert kis szerencsével csodás darabokra bukkanhatunk!

     

    Tartsatok velem legközelebb is és élvezzétek ki még az utolsó napsugarakat! 🙂

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.