• Essence Ultime Caviar termékcsalád

    Mit kell tudni a termékről?

    Az Essence Ultime-t a Swarzkopf alkotta meg és valószínűleg már sokatok számára ismert vagy ismerős, mivel termékeivel már egy ideje megtalálható a boltok polcain. Több termékcsaláduk van forgalomban, most pedig piacra dobták a Caviar vonalat, amely megmondom őszintén nagyon megfogott először főképp a csomagolása miatt, amit eddig is nagyon eltaláltak szerintem! Régebben már használtam Ultime termékeket és volt amelyik bevált, volt amelyik nem annyira, de az egész termékcsaládot egyszerre még sosem sikerült beszereznem!

    Mit ígér a termék?

    A fenséges kaviár kivonatot tartalmazó formula segít megújítani a haj sejtjeit és helyreállítani a fiatalos haj 5 tulajdonságát:

    • erő,
    • simaság,
    • könnyedség,
    • rugalmasság,
    • egészséges ragyogás

    Hogyan vált be a termék?

    Számomra egy nagyon bevàlt termékcsaládról van szó! Így együtt a balzsammal és pakolással használva könnyen kezelhetővé teszi a hajam! Sima lesz a hajam és könnyebben kifésülhető, ráadásul kibír 4 napot is szépen, hajmosás nélkül! Csodákat nem művel, bár az én hajammal mostanában semmi sem! Amióta használtam a L’oreal sunkiss jellyjét, azóta nagyon elnehezült és kifésülhetetlen lett…ha napi 20x fésülöm át egymás után akkor is találok benne csomót! 

    A termékkel ettől függetlenül elégedett vagyok, mert szép hajat csinál ahhoz képest, így biztosan újravevős lesz!

    +tippek

    • sampont csakis a hajtöveknél használj, hiszen öblítésnél a fejtetőről lefolyó samponos vízzel, úgyis megtisztítod az egész hajad
    • balzsamot viszont fordítva, csakis a hajvégekre szabad kenni, ezáltal nem nehezül le a haj
    • pakolást heti max 2x használj, az intenzívebb hatás érdekében csavarod be a hajad fóliába vagy zacskóba, majd törölközőbe és pár óráig hagyd “dunsztolódni” 😀
    • lemosáskor váltogasd a víz hőmérsékletét, de nagyon forró vizet sose használj, mert jobban zsírosodhat tőle a hajad! Utolsó öblítésnél hideg/langyos vizet használj, ezzel “lezárva a faggyúmirigyeket”
    • ha extracsillogó tincseket szeretnél, akkor ajánlom figyelmedbe a sört, nekem nagyon bevált! 🙂

    Hogyan jutottam a termékekhez?

    Már megvásárolható a termékcsalád a drogériákban is, de én a trnd által teszteltem őket.
    Mi az a TRND?

    A trnd Európa legnagyobb kollaboratív marketing közössége, termékek és szolgáltatások megismertetésének új formája. Jobban kifejtve ez annyit jelent,hogy hónapról, vagy néha akár hétről-hétre újabb termékek tesztelői lehetünk, mi átlag, hétköznapi emberek egy kis szerencsével. Mindössze annyi a dolgunk, hogy regisztrálunk a trnd-re, majd pedig követjük a lehetőséget. Ha pedig bekerültünk egy projektbe, akkor aktívan részt veszünk a felméréseken és ha megtetszett egy-egy termék, akkor ajánljuk ismerőseinknek, ugye ez a szájreklám!? 

    Hogyha Ti is ki szeretnétek próbálni a terméket, akkor írjátok meg neveteket és címeteket, én pedig az első 5 embernek ingyen elküldök egy termékmintát és egy 50%-ra jogosító kupont, még 5 embernek pedig a postaköltség megfizetése után (200 Ft) szintén elküldöm szívesen ezeket! Facebookon is megtaláljátok az oldalamat Sinspiration néven, hogyha ott egyszerűbb! 🙂

    Ha szeretnétek ti is regisztrálni a TRND oldalÁra, akkor küldjétek el kommentben az e-mail címeteket, én pedig küldök nektek meghívót!
    Köszönöm, hogy velemtartottatok, legyen csodaszép hétvégétek,

    Sisi 🙂

    Follow:
    Share:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.