• Glamour napok lista

    Azaz mit szerzek be idén (2017) ősszel a Glamour napok alatt

    A Glamour magazin által szervezett shopping-ünnep sikere már egy ideje töretlen és a bolti eladók szomorúságára mindig hatalmas tömegeket vonz! Általában én is mindig betárazok ilyenkor olyan termékekből, amelyek beváltak és fogyóban vannak, de emellett ilyenkor érdemes kísérletezni is és olyan vágyott dolgot megvenni, amivel már régóta szemezgetünk!

    Idén ősszel én a következőket szerzem be biztosan:

    1. Aloe Vera spray változat – 20% kedvezmény a Rossmann-ban – Nagyon jó kis multifunkcionális lötty, én mindenre szeretem fújkálni, nyáron ezt használom frissítő arcpermetként, de a száraz bőrnek azt hiszem ebben a hűvös időben is jót fog tenni!
    1. Maybelline Instant age rewind korrektor – dm 50% kedvezmény, de emellett a Rossmann-ban és a Müllerben is van rá akció – Egy ideje végre kis hazánkban is elérhető ez a csoda. Én még sosem próbáltam, de mivel mindenki ódákat zeng róla, így azt gondolom, hogy itt az ideje tesztelni!
    1. Garnier micellás víz – dm 50% kedvezmény (emellett Rossmann és Müller) –Örök kedvenc, mindig szükség van rá és PONT.
    1. Maybelline Brow precise szemöldök spirál – dm 50% kedvezmény (emellett R és M) – Elvileg ezzel az egy termékkel egyszerre oldjuk meg a szemöldökünk feltöltését és a fixálást is. Szintén jókat olvastam róla, így kíváncsian várom!
    1. Wilkinson Hydro silk borotva – Rossman 50% – Ezen nincs mit ragozni, borotvára általában szükség van és mivel erről is csak jókat hallottam, erre esett a választásom!
    1. Bourjois Healhy mix alapozó – Müller 10% kedvezmény + a Müller saját 20%-os kedvezménye – Ez az az alapozó, amit elég régóta szeretnék kipróbálni, de még kitartott a L’oréal-os alapozóm! Szintén olvasataim alapján lehelet könnyű, tartós, jók az összetevői és száraz bőrre kiváló! Remélem jól teljesít majd!
    1. PUPA Vamp! mono szemhéjpúder- Nem akarom túl magyarázni, sok jót olvastam szintén erről a termékről is, így ezért esett rá a választásom! Nagyon nem vagyok profi sminkelő, de egyszer majd szeretnék az lenni (:D), amiatt pedig muszáj kísérletezni!
    2. Tampax kompakt – Rossman 25% – Két tábor van…léteznek olyanok, akik nagyon szeretik a tampont és olyanok is, akik ki nem állhatják! Na de a Tampax talán ezt a problémát hivatott megoldani, hiszen a kompakt változata egyenként becsomagolt aplikátorral(?) érkezik, ezzel megkönnyíve a felhelyezést! Én kíváncsian várom, hogy hogyan teljesít!:D

    A Glamour napok egy nagyon jó spórolási lehetőség lehet, viszont becsapós is, ha nem használjuk okosan a kuponokat! Nemsokára pár tippel jövök Nektek!

    Addig is sok-sok csibepuszi!

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.