• Coconutoil cosmetics FORHER ajándékcsomag teszt

    Lassan 2 hónapja történt az a csodás pillanat, hogy személyesen is megismerkedhettem a Coconutoil Cosmetics termékeivel. Nem tagadom már elsőre is nagyon szimpatikus volt a márka naturális, vegán vonala, emellett az a szó is kellően megragadta a tekintetem, hogy ehető…ami jó nekem belül, az biztosan szuper lesz kívül is – tehát ehető kozmetikumokkal van tele a paletta, ami pedig még inkább pozitív benyomás volt, hogy nem tesztelnek állatokon. Ezalatt a pár hét alatt én a ForHer ajándékcsomagot tesztelgettem, amelyben találtam olyan csodás készítményt, amivel legjobb barátok lettünk és olyat is, amivel még haverkodunk. Egyébként megsúgom, hogyha te is szeretnéd kipróbálni ezeket a termékeket, akkor most rengeteg más szuper akció mellett a DM üzleteiben fél áron tudod beszerezni ezt a csomagot és a Coconutoil Cosmetics többi karácsonyi ajándékcsomagját is. ?

    coconutoil cosmetics
    Lássuk a tesztet:

    Coconutoil Cosmetics ajakradír és ajakbalzsam

    Azt hiszem a sort kezdem a legkedvencebb termékemmel a szettből! Nem fogom hosszú sorokban elmagyarázni, hogy hogyan kell használni, hiszen itt minden fontos információt megtalálhatsz, inkább leírom a tapasztalataimat! Amikor először próbáltam a kis tégelyes kencéket, akkor nem annyira tetszett, hogy nagyon kemény volt mindkét massza, de ettől ne ijedj meg, mert pár óra múlva szépen szobahőmérsékletűre „olvad” és utána már könnyedén kenhető lesz. A radír illata valami isteni (de egyébként az íze is édes, fahéjas), a hatása pedig nagyon kellemes. Először picit furcsa érzés lehet, mert csípő, zsibbasztó érzés a használata, de utána a vérbőség és a szemcsék enyhe dörzsölése miatt a végeredmény puha és teltebb ajkak. Ezután azonnal használtam is a kókuszolajos ajakápolót, ami szintén nagyon finom ízű, emellett kellemes viselet. Ezeket a termékeket csak este és reggel használom itthon, de szerintem erre is van kitalálva, hiszen nem lenne túl higiénikus telebacis kézzel belenyúlkálni. Ami még pozitívum, hogy az idők végezetéig fogom szerintem használni, mert sok termék is van benne és „csak” napi 2x van lehetőségem felkenni, úgyhogy most egy ideig el vagyok látva ajakápolóval.

    coconutoil cosmetics

    Coconutoil Cosmetics arcszérum

    Óriási arcszérum rajongóként nagyon örültem, hogy a csomagban helyet kapott ez a termék is, hiszen gondolom te is észrevetted, ezek az olajok árban általában elég borsosak, de így szettben egyrészt egy teljes arcápolási rutint kapunk, másrészt sokkal jobban megéri, mintha egyenként vennénk meg őket. Én ezt is nagyon szerettem, extrán különös hatást nem nyújtott, tehát nem volt jobb, mint a többi naturális arcápolóm, de rosszabb sem. Hozta mindazt, amit ígért, viszont, ha nem használtam, akkor a hatása nem volt hosszantartó, de eddig sajnos egyiknek sem volt az! Az illata nagyon kellemes, engem a friss kókusz vízre emlékeztet valamiért. Nálam azzal sem volt gond, hogyha napi 2x, azaz reggel és este is használtam, de azt tudni kell, hogy száraz, vízhiányos bőröm van. Összegzésként csak annyit tudok írni, hogy szerintem ez is egy szuper kis termék, így érdemes kísérletezni, neked vajon melyik válik be szérumok terén.

    coconutoil cosmetics

    Coconutoil Cosmetics Arcregeneráló és sminklemosó olaj

    Nos ezzel a termékkel nem lettünk nagy haverok. Az én tapasztalatom az, hogy sajnos az erősebb szemsminkkel (például tusvonallal, szempillaspirállal) nehezen birkózik meg. Leszedi a sminket, de erőfeszítések által, a szem pedig nem az a terület, amit szívesen dörzsölgetek olajokkal. Személyes ízlés, de mivel nem szeretem a levendula illatát, emiatt nekem túl erőteljes volt az aromája. Tudom, hogy csakis természetes illóolajokkal van tele és nagyon tetszik, hogy vegán és natúr, úgy szerettem volna szeretni, de hatása miatt a kétfázisú olajos lemosókat az én repertoáromban nem tudta felváltani. Mindennapos tisztításra viszont nagyon jó lehet, tehát semmiképp nem mondom azt, hogy ne lehetne valakinek ez egy musthave termék, de sajnos nekem nem lett az.

    coconutoil cosmetics

     

    by Sisi

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.