• Forgalmas munkanap

    A héten kezdek egy új munkahelyen, így ez inspirált, hogy megírjam kivételesen kedden a blogposztot, azzal az összeállítással, amit már majdnem 2 hónapja befotóztunk Regivel! Na igen…azt hittem korábban lesz alkalmam megosztani veletek a sorozatot, és hamar beköszönt a jó idő, de az időjárás máshogyan ütemezte be a tervet. Azért remélhetőleg mostmár végre elkezd a természet virágba borulni, és kimászhatunk ebből a szürke hangulatból.

    Jöjjön is az irodai outfit egy kis csavarral:

    irodai outfit

    Hogy a szettről is essen szó, őszintén szólva utálom magam nagyon kicsípni melóba, mert ilyenkor a legkényelmesebb cuccaimat akarom magamra kapni. Viszont végre egy olyan nadrág, ami most nagyon divatos, szuper kényelmes és sikkes viselet is egyszerre! Ráadásként muszáj megemlíteni, hogy a szett egészét(kivéve nyaklánc) az idei, vagy a tavalyi leárazások alatt szereztem be, és ahogy láttam még pár helyen beszerezhető kedvező áron hasonló naci például. NA de ne is húzzuk tovább a szót, jöjjön a szett egésze!

    irodai outfitirodai outfitirodai outfitirodai outfitirodai outfit

    Puffos ujjú ing – Bershka (hasonló itt) | Nadrág – Stradivarius (hasonló itt) | Táska – Stradivarius (hasonló itt) | Bokacsizma – Stradivarius (hasonló itt) | Choker – Aliexpres (itt)

    Fotókért köszönet a csodás Reginek!

    by Sinspiration blog

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.