• Fodrok és virágok | winter edition – OOTD

    Hello Sinspi-pajtik! Azt hiszem itt az ideje, hogy egy új street style szettel jelentkezzek!

    Így, a tél közepe táján már nagyon kezdtem unni, hogy nem igazán viselhetem a kedvenc nyári ruháimat, hiszen hogy néz már ki ilyenkor egy virágos ruhaköltemény? Nos úgy tűnik, hogy semmi kivetnivaló nincs benne, ugyanis azt hiszem, végül egy igazán csinos összeállítás született mára! Oh és a legjobbat még nem is mondtam –  az összeállítás 2 darabjára is leárazva csaptam le!

    A fodros ruha erősen kiáltott egy meleg harisnyáért, ebben a nem túlzottan trópusi időjárásban. A rétegezés is nyilván nagyon fontos ilyenkor, de egy farmerkabáttal és hosszú szárú csizmával nehéz mellé lőni! Egyszerűek, nagyszerűek és olyan alapdarabok, amelyeket nagyon könnyen lehet bármivel viselni. Ráadásul az erősen virágos minták 2019 női divat terén is megállják majd a helyüket!

    Az i-re a pontot végül a fekete kalap tette fel, amit mostanában előszeretettel párosítok, mert mindig ad egy kis “fűszerezést” a szetteknek”!

    Na és akkor jöjjön végre a szett!

    Minden darabot linkelek a poszt végén! 🙂

    Ruha – Bonprix – innen | csizma – Bershka – innen | farmerkabát  – Stradivarius – hasonló innen nagyon leárazva| óra – Daniel Wellington – innen

     

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.