• 2020-as téli divat, imádnivaló darabokkal

    Te sem vagy oda a neves divatházak kifutóin felsorakoztatott extravagáns és hordhatatlan darabokért? Akkor nyugodtan olvass tovább, mert ez a cikk most nem erről szól!

    Okés, nem tagadom, valóban jó inspirációk lehetnek sokszor a kifutós darabok, viszont gyakran annyira túlspilázzák a tervezők, hogy végül egyetlen hétköznapi közember sem merészkedne ki benne az utcára, egy átlagos szerdai napon. Persze ezek a darabok nem is ilyen célból lettek teremtve, de a mostani válogatás kifejezetten a hordhatóság irányát célozza meg, egy kis különlegességet csempészve az átlagos szerdai napokba is.

    A szuper szettek mellett, ebben a cikkben be szeretném nektek mutatni a STYLEDIT.hu oldalt is, ami bár első pillantásra webshopnak tűnhet, ám valójában nem az. A STYLEDIT igazából egy minden nap frissülő divatportál, amely arra hivatott, hogy megkönnyítse és lerövidítse a vásárlást, divatrajongóknak szinte kötelező. Képzeld el a következő szituációt: Eldöntötted, hogy szeretnél vásárolni egy bordó Teddy kabátot (most úgyis nagyon divatosak), így bele is kezdesz a keresgélésbe, ám annyi lehetőség kúszik be a látóteredbe, hogy végül több órányi keresgélés után sem tudod, hogy melyik lenne számodra a tökéletes, na erre jó a STYLEDIT. Ezen az oldalon össze van szedve a legtöbb menő márka által kínált darab (30 magyar e-shop kínálata), amelyeket te kedved szerint szűrhetsz és válogathatsz. Emellett még kedvezményt adó kódokra is lelhetsz az oldalon, úgyhogy nem árt szem előtt tartani.

    Most viszont nem is húzom tovább a szót, jöjjön 2020 téli divat inspirációja.

    A blogposztot a STYLEDIT.hu támogatta

    Mostantól nem lila a tehén!

    Hódít a bociminta és ha hiszed, ha nem, bizony még a kígyómintát is képes letaszítani a trónról, legalábbis egy kis időre biztosan! Ez a trend akkor is passzolhat hozzád, hogyha alapvetően nem érzed magadénak az állatmintát, ugyanis egy kifejezetten visszafogott printről van szó. Általában a barna-fehér, vagy a fekete-fehér kombinációját láthatjuk ezeken a darabokon, amelyek már alapvetően is jolly jokernek számítanak. És nem kell Jessie-nek öltöznöd a Toy Storyból, viszont egy kabáttal, pólóval vagy szoknyával nem fogsz túllőni a célon!

    Bővelkedik a vagányságban

    Már kezded megunni a ’skinny jeans’ trendet, viszont még nem állsz készen a trapéz szárú nadrágokra sem? Akkor a kettő közötti átmenetet neked találták ki – hódítanak az egyenes szárú nadrágok. Jó hír, hogy ehhez a nadrágfazonhoz nem kell szupervékonynak, de extra formásnak sem lenned, a legtöbb átlagos testalkathoz jól passzol.

    Hajbavaló

    Rémlenek még kislány korodból a nagy, bársonyos hajpántok? Akkor ismerős lesz számodra a már egy rövid ideje hódító, puffos hajráf trend is, amely kicsit átalakítja a ’bad hair day’ napokat. Nem mondom, hogy bárki stílusába könnyedén beilleszthető kiegészítőről van szó, ám hogyha megtalálod vele a kémiát, akkor akár az egyik kedvenc hajbavalód is lehet 2020-ban.

    Ne szőrözz! Vagy mégis?

    A műszőr bundák már hosszú évek óta hódítanak, hogyha téli divatról van szó, ám idén kifejezetten a túlméretezett daraboké lesz a főszerep. Ráadásul nagyon népszerű most a Teddy jellegű fazon is, szintén oversize kialakításban, úgyhogy választék van bőven, csak meg kell találnod a számodra tökéleteset.

    Tyúkléptekkel

    A tyúklábminta az idei nagy visszatérő! Egy igazán elegáns rajzolatról van szó, amellyel kifinomultabbá teheted bármelyik szetted. Aki kifejezetten irtózik a színektől, az is beleszerethet ebbe a mintázatba, ugyanis leginkább fekete és a fehér kombinációjában elérhető.

    Bőr mindenütt

    A bőr/műbőr anyag rajongói most ujjonghatnak, hiszen eszméletlenül divatos ennek használata, nagyjából bármilyen ruhán. Vintage és retro darabok előnyben, szóval ne félj felkutatni anyud, vagy akár apud szekrényét, mert ezek a darabok általában időtállók, most pedig igazán divatosak. És persze a bőrnadrágok mellett se menjünk el szó nélkül! Aki követ instán az tudja, hogy ez a hype engem is totálisan leterített, ugyanis több hétig kerestem a megfelelőt magamnak, aztán szerencsére meg is találtam, de mennyivel egyszerűbb lett volna a képlet, hogyha egyben látom a kínálatot, és nem kell boltról-boltra kinézni a kedvenceim. Azóta is az egyik kedvenc darabom lett, úgyhogy nagyon örülök, hogy beszereztem.

    Ne puffogj!

    Legalábbis a hideg miatt semmiképp, ugyanis itt vannak a pufikabátok, amelyek melegen tartanak a legzordabb időben is. Oké, nem azt mondom, hogy egy sarkvidéki túrára is ebben indulj el, ám itthoni körülményekhez tökéletes választás. Egyébként én kifejezetten utáltam a susogós, kukászsákhoz hasonlító darabokat, ám tavaly óta szerencsére már nem ez a trend hódít.

    További inspirációért látogass el ide:

    STYLEDIT.hu | STYLEDIT Instagram | STYLEDIT Facebook

    Képek forrása: Pinterest

     

    Follow:

    1 Comment

    1. 2020-01-23 / 09:38

      Tetszik az az outfit az utolsó képen. Pont azon gondolkozok, hogy veszek egy olyan sárga Timberlandet, amilyen pl. a Sizeernél is van.

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.