• Húzd el a csíkot – OOTD

    Csíkos ruha, karimás kalap és egy csipetnyi tavaszi szellő! Kell ennél több? Bár a tavaszi időjárás úgy tűnik tartogat pár meglepetést, hiszen 1 hete még forrónaciban is úgy érezhettük magunkat, mint a trópusokon, tegnap azonban már a jól bevált, meleg pulcsimat kellett előkapnom! De végülis nincs ezzel gond (kivéve a migréneseknek 🙁 ),  legalább változatosan öltözködhetünk. 

    A mostani szettemben két olyan darab is bekukucskál, ami idén nyáron óriási népszerűségnek örvend majd, és őszintén én egyiket sem bánom! Az első ilyen dolog a csíkok, de minden mennyiségben! Nadrágon, shorton, ingen, ruhán, egyszerűen mindenhol megtalálhatod. Ha pedig még farmerkék színnel és fodrokkal is társul, akkor garantáltan nyert ügyed van! Mint például a posztban lévő csíkos ruha esetében is. A másik egy kiegészítő, amivel lazán elbújhatsz az emberek elől, ha éppen antiszoc moodban vagy, de persze alatta a napocska sem bánt- Érzékeny bőrűeknek szinte kötelező, ha a szabad ég alatt akarnának tartózkodni! Naná, hogy a nagy karimás szalmakalapról beszélek. Én sosem voltam a kalapok rendszeres viselője (kivéve tinikoromban egy baseball sapis időszakot), de mostantól  nem fogom vissza magam e téren, mert nagyon megtetszett ez a verzió!

    Na de elég a rizsából, lássuk a szettet!

    Képekért köszönet Szilágyi Katának, akivel rendesen szedtük a lábainkat azért, hogy felkutassuk a legjobban befotózható helyeket! Ezúton is köszönöm neked, szuper volt a nap, és még szuperebbek a képek! <3

    Sisi_004_kicsiSisi_008_kicsiSisi_010_kicsiSisi_036_kicsiSisi_038_kicsi

    Csíkos Ruha – Háda, egyébként New Look (hasonló itt és itt) | Kalap – H&M (innen) | Kézzel készült nyaklánc – Héria Enamel (innen) | szandál – Parfois (Hasonló itt)

    by Sinspiration blog

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.