• Boho business women OOTD

    Ez a szemeszter is hihetetlenül gyorsan elszaladt, vagy inkább végigszáguldott rajtam. Lehet, hogy csak nekem tűnt így, de pár napja azon kaptam magam, hogy mindjárt záróvizsga! Az utolsó nagy megmérettetés az egyetemen! A szakdolgozattal hála az égnek készen vagyok már ezer éve (bár még az eredményét mindig nem tudom), a kreditjeim már tavaly is megvoltak, úgyhogy idén csak önfejlesztés céljából vettem fel egy üzleti angolt, amit szerdán sikeresen be is fejeztem. Huhh…bár a sok meló mellett sajnos nem volt időm igazán ráfeküdni, így nem mondanám, hogy kifejezetten sokat tanultam volna…

    Ebben az évben 4 munkahelyen is léteztem ezidáig. Az egyiket, ami egy gyakorlati hely volt, áprilisban fejeztem be és ahogy tudtam, azonnal jöttem is el onnan – persze tapasztalatnak jó volt (annak minden jó), de túl sokat nem adott hozzám, ezután rögtön kaptam is egy új lehetőséget, de sajnos fejlődni ott sem tudtam annyit, amennyit szerettem volna, így nem féltem váltani, amikor szintén jött egy jobb lehetőség. Itt most fogok kezdeni (és ha olvassa ezt a munkáltatóm, akkor biztosan kicsit a fejéhez kap, hogy ez a lány össze-vissza ugrál a munkák között) – de itt most érzem, hogy végre tényleg tanulhatok majd és azt csinálhatom, amiben szeretnék igazán jó lenni. Eközben tavaly októbere óta végig mellettem volt a Cosmopolitan, mint szerelemgyerek, ahol eddig gyakornok voltam, de mostmár külsős újságíróként folytatom náluk! A blogomat lassan 2 éve, hogy írom, és hihetetlenül imádom csinálni! Egyre inkább érzem, hogy mennyire fel tud tölteni a dolog, viszont tény és való, hogy sok-sok időmet elveszi….szóval ZÁRÓVIZSGA, rengeteg teendő mellett próbálok rád is időt szakítani!

    Ez a blogposzt úgy tűnik, hogy egy kis féléves újragondolás is magamnak, de azért remélem ti is valamennyire élvezitek, és csináltok most magatokban egy kis listát, hogy mi az, amit elértetek és mi az, ami vár még rátok! Bár sok mindent kihúzhatok a listámból, azért elárulom, még rengeteg pipálnivaló van a naplómban, amire mostanában szintén nincs időm! Eddig egyébként mindig azt hittem, hogy hosszúak a napok! Hát ennél nagyobbat nem is tévedhettem volna, ugyanis iszonyú rövidek!

    Na de, hogy ugráljunk egy kicsit a témák között és a szettről is beszéljek, próbáltam mixelni a szezont a fazonnal, egy kis business, plusz egy kis fesztivál és kialakul egy kicsit furcsa, de azért szerintem lazán viselhető, bohókás szett. A hajam is milyen – HÁT ILYEN – de nekem tetszik, bár igaz aznap többen is megjegyezték, hogy olyan, mint 2 cicafül, de macskás néniként mit is vártok tőlem! Na de végre jöjjön is a boho outfit! 

    A képekért a csodás Varga Ádámnak jár a köszönet, akivel nagyon  gyorsan megtaláltuk a közös hangot! 

    boho outfitboho outfit

    boho outfit

    boho outfitboho outfit

    boho outfit

    nadrág – Stradivarius (hasonló itt) | fölső – eBay (hasonló itt vagy itt) | táska – Stradivarius (hasonló itt) | napszemüveg – Reserved (ugyanez itt) | bokacsizma – Stradivarius (hasonló itt

    I N S T A G R A M | F A C E B O O K  | STYLEDIT.HU

    by Sinspiration blog

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.