• Sikkes kavalkád

    Imádok rendszerezni és megtalálni hétköznapi dolgokban a rendezettséget. Ezért használok 60 millió jegyzetfüzetet, naplót, alkalmazást…nálam mindennek megvan a maga kis funkciója. Szeretek értelmet csempészni, akár a hülyeségekbe is, na! 😀 Valamilyen szinten a mai szettemet is ez ihlette, mert bár elsőre talán nem kifejezetten összeillőnek tűnnek a darabok, de valahogyan a két kis mustársárga csücske az outfitnek, úgy igazán egyben tart mindent.

    Hello sikkes kavalkád!

    Promod szett
    Nagyon szeretek öltöztetni, stylingolni (létezik ilyen szó? nem!), de mivel nem ezt tanulom, nem ez a munkám sem, így ezt csak a blogomon élhetem ki (legalább). Most a Promod blogger versenye pont kapóra jött, hiszen a kiírásuk arról szólt, hogy állítsunk össze magunknak egy olyan 5 ruhadarabból álló szettet a márka tavaszi kollekciójából, ami nekünk tetszik.

    Promod szett

    Maga az érzés is nagyon izgalmas volt, hiszen úgy válogathattam a teljes kínálatból, hogy közben nem kellett nézegetni az árakat. Számomra ez egy teljesen új érzés volt, mert egyszerűen imádok spórolni :DD, és a legjobb ajánlatokat megtalálni. Persze ha dollármilliós bébi vagy, akkor biztosan az is nagyon felemelő érzés, hogyha bármit lekapsz a polcról, viheted is a kasszához, de annál talán mégsem jobb, amikor az utolsó 80%-osan leárazott darabot meglátod a vállfán, ami pont a te stílusod és a te méreted. Ha már érezted ezt a feelinget, akkor tudod miről beszélek, és képzeletben most nagyon egymásra vigyorgunk!

    Promod szett
    Na de csak, hogy a szettről is csipogjak kicsit…

    Ez az élethelyzet, amiről az előbb beszéltem, egy olyan szettet hozott ki belőlem, amit nem feltétlenül válogatnék össze magamnak, hogyha nem erről a versenyről lenne szó. Így viszont mertem extravagánsabb lenni és olyan darabokat is beválogatni, amit alapból nem. Bár az ing, a pulcsi és a mustársárga szín nagy kedvenceim, de a nem hétköznapi szoknya először furcsa volt számomra. Műbőr anyaga és meglepő hosszúsága (ehhez a fazonhoz) nagyon szokatlan volt, de végül együtt viselve a többi, visszafogottabb ruhadarabbal egy kifejezetten sikkes kinézetet hozott létre. A vibráló mustárral pedig próbáltam egy kis színt csempészni az unalmas fekete-fehér-szürke kavalkádba.

    Promod szettPromod szettPromod szettRemélem nektek is elnyeri a tetszéseteket a Promod versenyére alkotott kreálmányom és drukkoltok nekem, hiszen a nyeremény nem más, mint a választott blogger logójának kiplakátolása minden magyarországi Promod üzlet kirakatába. Ez pedig egy hiper-szuper lehetőség, mert így még több olyan pajtást érhetek el, akiket inspirálhatok a mindennapokban.

    Képekért ezer puszi Nikinek, aki nem mellesleg csodaszép fonatokat készít! Lessétek meg itt! 🙂 <3

    A poszt a Promod által szervezett ,,Tavaszi Gardróbfrissítés’’
    Bloggerversenyben való részvétel céljából készült.

    by Sisi

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.