• Rock it, girl!

  Hello Február!

  Bár már mindenki nagyon tavaszi lázban ég, a tél még bizony nem akar menni. És igaza van! Még február közepe sincs, úgyhogy egy ideig inkább élvezzük ki a hidegebb időjárásra tervezett ruhatárunkat, mert aztán úgyis hűvösre tehetjük őket (szó szerint) több, mint fél évre.

  szőrme kabát

  A műszőrme bunda pont egy ilyen darab! Én imádom ezeket a kabátokat, viszont be kell látni, hogy az év nagy részében csak porosodik a vállfán! Nem olyan, mint egy bőr-, farmer-, szövetkabát, amit lehet rétegezni és kb bármilyen időszakban vagy időjárásban hordhatjuk. Úgyhogy, ha ti is oda vagytok a kis Chewbacca darabokért, akkor ne felejtsétek el ilyenkor viselni őket, mert nagyon fel tudják dobni a szürke hétköznapokat!

  A másik olyan részlet, amit ebből a szettből nagyon kedvelek, az a Dr Martens bakancsom, amit még ősszel szereztem be egy kis turiból, mindössze 800 ft-ért! A mázlim az volt (kivételesen), hogy mikro méretű lábaim vannak, így a 34-es gyerek bakancs úgy passzolt a lábamra, mint Hamupipőkére az üvegcipellő! Úgyhogy azt a cipőt ott és akkor tuti nekem szánta a Tündérkeresztanya…

  És amivel szerintem igazán dögös lesz egy ilyen összeállítás, az a fűzős kiegészítő! Az én esetemben egy póló, ami természetesen leárazott darab volt (mi más), a fűzős ruharabokért pedig egyszerűen odáig vagyok! Igaz, ha jól tudom sajnos kezdenek kimenni a divatból, na de tök mindegy! Nem követjük minden áron a divatot, majd ő követ minket! ( #szerény)

  szőrme kabát

  Apropó leárazások! Ugye most szerzitek be a jövő évre szükséges téli darabokat? Ilyenkor éri meg kabátból, pulcsikból, nacikból betárazni, úgyhogy le ne maradjatok. Egyébként sok-sok nyári porfogó is potom pénzért megvehető most, szóval ha nem szálltok el, és nem fog sírni a pénztárcátok, akkor nyomás shoppingolni!

  szőrme kabát

  Ennyi duma után viszont végre jöjjön a teljes szett!

  Rock it, Baby!

  szőrme kabátszőrme kabátszőrme kabát

  Képekért köszönet Katának, az Emlékálmodó fotósának! <3

  bunda – H&M | póló – Stradivarius | farmer – Bershka | bakancs – Dr Martens | pénztárca – Stradivarius

  A szett egésze összesen 9 000 ft körül mozog, mivel mindegyike leárazott vagy turis darab! Na ezért éri meg ilyenkor vásárolni! 😉 

  by Sisi

  Follow:

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé.