• Legszebb frizura trendek 2018-ból

    Már egy éve, sőt talán még annál is több ideje annak, hogy bármi izgalmas történt volna a lobocommal! Ilyenkor persze mindig bezsongok, és hatalmas kutakodásba kezdek, hogy megtaláljam az éppen aktuális, kedvenc frizura stílusomat! Természetesen most sem sikerült egyetlen technikára lelni amire azonnal igent mondhatok, így arra gondoltam megírom ezt a blogposztot, hátha ti is kedvet kaptok egy kis változásoz (na meg hátha közben döntésre jutok). Jöjjenek hát a legszebb frizura trendek!

    Vágás technikák:

    1. Legszebb frizura trendek – Csak vágj bele!

    Rakoncátlan és most keltem ki a paplan alól hatást kelt ez a tépett frizura, de nekem nagyon bejön! Talán ez az első számú jelöltem, viszont kicsit félek attól, hogy a csini fonásoknak búcsút kell mondanom miatta! Egyértelműen egy kis balayage ombréval és hullámos tincsekkel mutat a legjobban!

     

    1. Legszebb frizura trendek – Mindent a szimmetriának!

    Biztonsági játszma, hiszen a longbob nem túl rövid, nem is túl hosszú, bárhogyan lehet viselni és a fonatokkal is barátságban van. Könnyedén hordható, kiegyenesítve is szuperül mutat, és igazából ebben az esetben van a legnagyobb esély arra, hogy reggelente elkerül a #badhairday. Bár benne van a pakliban, de kissé úgy érzem ennél többre vágyom! Nektek hogy tetszik?

     

    1. Legszebb frizura trendek – Egy kis plusz:

    A frizura alapja ugyanolyan, mint a legelső esetben, mert még mindig a tépett vonalon mozgunk, viszont itt már helyet kapott a frufru mánia is. Ez a hajstílus tetszik a legjobban, de egyben ettől is félek a leginkább! Frufrum utoljára 4 évesen lehetett, és bár sokan imádják, én eddig nem igazán barátkoztam meg vele. Az egy picit bátorít, hogy itt azért nem egy teljes homlokot takaró nyirbálásról van szó, hanem inkább enyhébb, lágy vonalakról, de mégis nagyon idegen nekem, és félek nem fog jól állni, másrészt viszont megöl a kíváncsiság miatta!

     

    Festések

    1. Legszebb frizura trendek – Cherry queen

    Tavaly tavasszal hasonló volt a hajam színe, mivel akkor próbáltam ki a Colorista termékcsalád piros színű színezőjét, amely a barna hajat is befogja. Nagyon pozitívan csalódtam egyébként a termékben, mert a hajam nem károsult, és a szín majdnem egy fél évig kitartott egyszeri újrakenéssel (1 dobozzal). Ám most inkább a bordó színt próbálnám ki, és bár van a L’oréal festékéből is bordó (Colorista burgundy), de Magyarországon sehol sem kapható! Így vagy berendelem külföldről, vagy befestetem fodrásznál. Bár inkább választanám az első opciót, ha találok rá módot!

     

    1. Legszebb frizura trendek – Olvasztott karamell

    Mindig is oda voltam a vörös hajért, és eszméletlenül szépnek találom a természetes, vörös hajszínt. Mivel valószínűsítem, hogy nekem nem állna jól, ha az egész loboncom vörösben pompázna, de a balayage verzióját szívesen kipróbálnám!

     

    1. Legszebb frizura trendek – Napszívta hatás

    Ismét egy biztonsági választás lenne ez az enyhén szőkébe hajló frizura, de azt hiszem nincs is ezzel semmi gond, mivel tudom, hogy egy szép, de nagyon feltűnő hajkoronát nem tudnék kényelmesen viselni a hétköznapokon. Ez a természetes kis ombre viszont pont olyan kellemes, nyárias hatást kelt, mintha csak most jöttünk volna egy tengerparti nyaralásból.

     

    +1 Legszebb frizura trendek – Alternatív univerzum

    Kissé elkaladoztam és elképzeltem, hogy milyen hajat választanék, ha sokkal bevállalósabb lennék! Mivel sajnos eléggé nyuszi vagyok, így ezt a hajstílust meghagyom annak, aki bátran tudná viselni, viszont elismerem, hogy csodaszép, és nem lehet vele betelni! Jöhet egy kristály ombre?

     

    Remélem neked is meghoztam a kedved egy kis változáshoz, de én még sajnos mindig nem jutottam döntésre…:D

    I N S T A G R A M | F A C E B O O K  | STYLEDIT.HU

    by Sinspiration blog

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.