• 15+1 BIKINI 15 $ alatt

    Nem tagadom, oda vagyok a bikinikért, és bár sokan vannak úgy, hogy egy darabbal simán kihúzzák évekig, én imádom ezeket váltogatni, mert minden évben jobbnál-jobb darabokkal rukkolnak elő a tervezők. Amit viszont utálok, az a pénzszórás, pedig egy különlegesebb darab, akár több tízezerbe is kerülhet!

    Hogy hogyan úszom meg az ilyen bosszantó helyzeteket? Akik szeretnek online shoppingolni, már biztosan ismerik az Aliexpress világát, ami igazából olyan, mint az eBay, Zaful vagy Amazon, csak itt vannak fényképes visszajelzések, emellett sokszor olcsóbb is. A spórolás mellett a másik ok, amiért inkább online rendelgetek ebben az esetben az, hogy a hazai boltok polcain gyakran szörnyű a kínálat, egyáltalán nem haladnak a trendekkel e téren. Előző évben tettem egy kört az Árkádban és az egyetlen hely, ahol szép fürdőrucikat találtam, az a Women’secret volt. Eme csodás bolt viszont sajnos nem az olcsóságáról híres, így ott csak leárazások alatt szeretek vásárolni! ;D Na ilyenkor kezdek el keresgélni Aliexpressen…

    Tudom, sokan féltek még mindig ezektől az oldalaktól, és tényleg nem árt az óvatosság, vagy inkább mondjuk úgy, nem árt a körültekintés, de amit minden évben nagyon szívesen rendelek Aliról, az a fürdőruha, telefontok, ékszer hármas. Elárulom, nagyon ritkán éreztem csalódottságot egy rendelés kapcsán  ezidáig, ha pedig mégis, akkor mindig találtunk megoldást az eladóval. Egyetlen hátránya van a procedúrának, mégpedig a hosszú szállítási idő, ami akár 1-2 hónap is lehet. Bár már én is megrendeltem az idei kedvenceimet, sajnos nem fog megérkezni időben ahhoz, hogy ti is berendelhessétek júniusra, emiatt hozom nektek most ezt a blogposztot, így még bőven megérkezhet a betervezett nyaralásra a kedvenc darab!

    Pár tipp amire figyelj egy rendelésnél:

    • Hacsak nem vagy nagyon vékony, mint én, akkor általában inkább rendelj egy számmal nagyobbat, mert ezek a méretezések általában kisebbek az Európainál.
    • MINDIG nézd meg a fényképes értékeléseket, vagy kérj be eredeti képet az eladótól, és csakis abban az esetben rendeld meg a terméket, ha azzal is elégedett vagy!
    • Számíts az 1-2 hónapos szállítási időre.
    • Ha nem vagy megelégedve a megérkezett termékkel, és úgy érzed jogosan, akkor ne félj írni az eladónak fényképes bizonyíték ellenében!
    • Sok külföldi webshop árul sokkal drágábban aliexpresses termékeket, ezért előbb érdemes mindig körül nézni az adott darab után kutatva Alin is!

    Idén én ezek közül a bikinik közül válogattam/válogatok. Természetesen mindegyiknél figyeltem az értékelésre és a saját képre is, de azt javaslom te is less be a Feedback/Visszajelzések részhez, hogyha valamelyiket megrendelnéd! A galériába tettem be általában minden termékről egy eladó által feltöltött képet, és egy olyat is, amit a vásárló küldött be.

    Jó nézelődést! ?

    2018 bikini körkép

    *1-2 bikininél nem tettem vevő által beküldött képet, mivel csak olyan volt, ahol a vásárlón van bemutatva a fürdőruha, de ezeket meg tudjátok nézni a Feedback szekcióban!

     

    Innen

    13$

    Innen

    10$

     

    Innen

    14$

     

    Innen 

    13$

     

    Innen

    12$

     

    Innen

    14$

     

    Innen

    13$

     

    Innen

    10$

     

    Innen

    11$

     

    Innen

    11$

     

    Innen

    12$

     

    Innen

    11$

     

    Innen

    15$

     

    Innen

    15$

     

    Innen

    11$

    +1 annak, aki bolondozna 😀

    Innen

    10$

    Remélem hasznos volt számotokra a poszt és találtatok magatoknak tetsző bikinit! Hogyha szeretnétek még hasonló összeállítást, akkor írjátok meg nekem valahol, és legközelebb Zaful mustrát tartok!

    I N S T A G R A M | F A C E B O O K  | STYLEDIT.HU

    by Sinspiration blog

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.