• 2018 őszi divat – vékony alkatra szabva

    2018 őszi divat – vékony alkatra szabva

    Az idei ősz eddig nagyon kegyes velünk, hiszen hosszasan élvezhetjük a csodás időjárást! Emlékszem volt olyan év, amikor október közepére már leesett az első hó! Most viszont sokaknak még elő sem került a téli ruhatár, hiszen a kellemes 22-23 fokban simán elvagyunk még a nyári holmikkal és egy kis rétegezéssel. A boltok polcai természetesen tele vannak már az őszi kollekciós darabokkal, így a még tartó Glamour vagy a következő hónapban lévő Joy-napok alkalmával érdemesebb beszerezni pár időtálló darabot! Amit pedig még jobban ajánlok, hogy kukkoljatok be az eldugott kis turikba is! Az idei őszi divat terén sok olyan darabot lehet fellelni, amelyek pont annyira retrók, hogy a turkálók polcain vagy akár anyu, nagyi gardróbjában is csúcs-szuper darabokra lehet lelni!

    És hogy miért szeretném szét bontani alkatokra az idei trendeket? Hogy könnyebb legyen nektek keresgélni, és célirányosabban nyúljatok egy-egy darabért! Nem tagadom, a számomra könnyebb tereppel kezdem, hiszen vékony lányként eléggé megszenvedtem a keresgélést mindig! Tudom, sokan azt mondják, hogy a nádszál csajokon minden jól áll, pedig ez egyáltalán nincs így sajnos…Ha nem jól használod az “adottságaid”, akkor ugyanez a személy, aki az előbb még bizonygatta, hogy neked minden jól áll, egy rosszul választott szett esetén beszól, hogy egyél már többet! Nos igen, ilyen világban élünk, tele külsőséggel, de azt mondom ne mások miatt nézz ki jól, hanem a saját önbizalmad miatt! Egy szett, amiben jól érzed magad és tudod, hogy jól áll, nagyban megdobja az önértékelésed! NA és mi másra használnánk az öltözködést, ha nem arra, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, emellett kifejezzük személyiségünket! Oh igen, talán azért is még, hogy ne mászkáljunk anyaszült meztelenül és ne fagyjunk kockára – de ettől most tekintsünk el! 😀

    Jöjjön a 2018 őszi divat vékony alkatra szabva!

    Szoknyák:

    Idén ősszel eszméletlenül divatosak a szoknyák! Nekem alapból nem a kedvencem ez a ruhadarab a piszkafa lábaim miatt…mégis annyira tetszenek a mostani szoknyák, hogy nem tudtam ellenállni! És szerintem ti se tegyétek, mert a magas derekú darabok még nekünk is jól állnak!

    Kockás szoknyák:

    Kantáros megoldás:

    Tweed:

    Metálos szatén:

    Jó bőr!

    Shop the Style

    Nadrágok:

    A szövet az új farmer? Nem tudom, de még engem is letarolt ez a trend és mivel kényelmes, sokféleképpen párosítható darabokról van szó, talán nem is bánom! Az a jó az ilyen nadrágokban, hogy miközben simán hordható egy laza pólóval, akár egy elegánsabb eseményre is felveheted a farmer naciddal ellentétben! Vékony alkatra kifejezetten jól állnak a magas, “fodros” derékkal megoldott nadrágok!

    Shop the style:

    Párosan szép…

    Ezekhez a darabokhoz persze általában gyártanak blézert is, hogy szettben is viselhesd őket. Én még nem tudom, hogy ez inkább YAY  vagy NAY, mert talán egyben nem annyira jól kihasználható, hiszen nem egy mindennapos viselet (egy idő után unalmas)! Külön-külön viszont nagyon jó vétel lehet mindkét darab!

    Harisnyára fel! Vagy fel a harisnyát?

    2018 őszi divat? Ki ne felejtsd a mintás, fekete harisnyádat! Idén ősszel nyer értelmet a fentebb említett szoknyák mellé egy csinos szoknya is, amit ha jól választasz –  kiemeli karcsú, de formás lábaid!

    Shop the style:

    Puffy sleeves:

    Pulcsik terén azt hiszem egyértelmű, hogy a pufi ujjak nyerték meg maguknak az idei kínálatot! Kötelezően magas-derekú alsóval ajánlottak ezek számunkra! Amint beköszönt a hidegebb időjárás, ideje előkapni a tavalyi leárazás alatt beszerzett darabokat!

    Shop the style:

    Nos annyi lett volna mára, remélem hasznos volt számotokra is a cikk, mert én közben rengeteg inspirációt gyűjtöttem! 😀

    Következő alkalommal hozom a teltebb alkatra való adagot, addig is inspirálódjatok régebbi posztjaimból! És kitartást a következő hétre, hiszen jön a hosszú hétvége! ???

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.