• Szépségápolási antikedvencek 2018 | tél

    Sziasztok! ?

    Erre a hétre 2 blogposzt is besűrűsödött méghozzá az idei tél szépségápolási kedvencei és antikedvencei! A kedvenceket itt tudod megtekinteni, de most jöjjön inkább a csúf igazság!

    Azt elöljáróban elmondom, hogy nyilván mindenkinek más a bőrtípusa, így nem állítom azt, hogy ti is utálni fogjátok ezeket a termékeket, viszont nálam sajnos nem váltak be!

    Bőrtípusom: Száraz, télen repedezett, piros foltokra és hámlásra hajlamos

    Kezdjünk is bele! Jöjjenek az antikedvencek!

    Garnier Fructis Banana hairfood 3 in 1 hajmaszk

    A krémes és gazdag hajmaszk többféleképpen is használható, ugyanis nem csak balzsamként és pakolásként, hanem száraz hajban hagyva is hatásos elvileg! Nagyon tetszik, hogy a Garnier is nyit a natúr irány felé és nagyon szerettem volna szeretni, de sajnos nem tudok vele hosszabb távra tervezni! Az illata csodás, az állaga is jó sűrű, de a negatív hatásai miatt itt landolt ebben a blogposztban!  A loboncomról tudni érdemes, hogy a bőröm ellentéte, azaz hidratált, normál, kicsit zsírosodásra hajlamos, dús és erős, így lehet, hogy egy száraz hajú sellőlánynak tökéletesen beválik a cucc, de nekem sajnos zsíros kenyér érzetét okozta! Igaz, eddig csak hajban hagyós ápolóként és balzsamként próbáltam ki, és még vár rám egy teszt, hogy hogyan szuperál pakolásként, de egyelőre még nem mertem rávenni magam! Ha valakinek bevált ez vagy egy másik verziója, akkor ne habozzon kommentelni! ?

    Garnier Banana Hairfood

    L’Oréal Paris Unlimited szempillaspirál

    Helló tipikus pókláb pillák! Abban nem hazudik a kicsike, hogy hosszabbítja a szálakat, legalábbis annak látszatát kelti, viszont sajnos emellett össze is tapasztja őket elég rendesen! Olyan pilláink lesznek, mint Spongyabobnak: szép hosszú, de összesen 3 db!  Jó, túlzom azért persze, lehet ezzel is szépen dolgozni, csak ehhez türelem, idő és egy tiszta kefe szükséges, viszont ezen tényezők összessége nem mindig van a kezünk ügyében! A hajlítható kefe szerintem igazából reklámfogás, legalábbis nekem nem könnyítette vagy nehezítette meg a felvitelt. A spirál kb. pont ideális mennyiségű festéket visz fel, a színe pedig szép fekete, viszont a festék állaga sűrű, ezáltal pedig nem olyan könnyű vele dolgozni. Aki szereti az ehhez hasonló szempillákat, annak ajánlom végülis, de aki a póklábak ellen van, az inkább hanyagolja ( vagy mindenképp próbálja ki, mielőtt megvenné).

    L'oreal szempillaspirál L'oreal szempillaspirál

    Aqua Réotier Moisture Prep Essence

    A L’occitane Reotier termékcsaládjának több tagját is nagyon szeretem, de ezzel sajnos nem tudtam mit kezdeni! Arckrém  alá kell felvinni, pofink hidratálásának első lépéseként, viszont én az ég világon semmilyen érzést vagy különbséget nem tapasztaltam, amikor használtam. Egyébként kálciumban gazdag, szóval rosszat biztosan nem tesz a bőrünknek, az is lehet, hogy valakinek bevált, de nálam semmilyen hatása nem volt. Hogyha beruháznátok valamelyik termékre a családból, akkor az Aqua Reotier ultra hidratáló krémet ajánlom (száraz bőrre)!

    L'occitane szérum

    Colgate MaxWhite One Optic fogkrém

    Ez a fogkrém azóta is a rémálmaimban kísért! ? Már annyira kidobtam, hogy képet sem tudtam róla készíteni! Egyik Glamour-napok alkalmával csaptam le rá gyanútlanul és nem voltak extrább elvárásaim felé! Az, hogy egy fogkrém valóban fehérítsen…már egy ideje elengedtem ezt a téveszmét, inkább csak gondoltam próbáljuk ki! Rosszul tettem, ez a termék inkább ragasztó, mint fogkrém, mindjárt mondom miért! Az íze egyébként már túlzottan mentolos, hogyha pedig a nyelved alá kerülne, akkor kissé csíp is ráadásul! Fehéríteni nyilván nem fehérít, de nem is ez a legnagyobb gond! Ugye egy kevés paszta mindig marad a tubus száján, miután kipréseltünk belőle egy adagnyit, ez pedig itt is így történt, viszont másnap reggelre kicsit mindig beleszáradt. Többszöri használat után ez viszont annyira összeállt, hogy egyrészt alig tudtál még egy keveset kinyomni belőle, másrészt úgy nyúlt és ragadt, mint egy ragasztó. Na most kérdem én – mi lehet az összetétele egy ilyen fogkrémnek! Nem mondom, hogy ne vedd meg, de inkább ne tedd!colgate maxwhite fogkrém

     

    Nature Box Makadámdió testápoló

    Ezzel a termékkel még mindig próbálkozom, mert a hatását összességében szeretem, viszont sajnos több hátránya van, mint kellene! A testápolózás száraz bőrűként sem vált mindennapi rutinommá, hiszen egy teljes test mázolása nem kevés időt vesz igénybe! Viszont mindig örülök, amikor találok egy olyan terméket, amely lerövidíti ezt az időt, gyorsan beszívódik a bőrbe és akár vizes bőrön is használható. Nos elárulom, ez nem az a termék, de azért neki is vannak előnyei! Például, hogy valóban hidratál, kellemes az illata és eléggé nagy a kiszerelés. Ami viszont hátrányos szegénykében, hogy nagyon nehezen szívódik be! Biztosan jártatok már ti is úgy egy testápolóval, hogy hiába kenegettétek, kivált egy fehér réteg utána, amit percekig simogathattál aztán bele a bőrödbe, csak így sikerült eltüntetni. Nos ezzel is ez a helyzet! Hosszadalmas folyamat vele a móka, pedig egyébként nem rossz termék! A Nature Box márkát viszont egyértelműen kezdem megszeretni további termékeik miatt, úgyhogy még ennek is adok egy esélyt.Nature Box tetsápoló

    Régen volt már, hogy ehhez hasonló poszttal jelentkeztem, de egyszerűen nem tudom vajon szeretitek-e egyáltalán ezeket a posztokat vagy inkább külön egy-egy termékről olvasnál hosszabban!

    Hogyha van bármilyen kiforrott véleményed, akkor kérlek írd meg kommentben! 🙂

    ? A kedvencekért katt IDE! ?

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.