• Szépségápolási kedvencek 2018 | tél

    Addig halogattam ezt a bejegyzést, hogy végül túl sok termék gyűlt össze! Ez persze nem feltétlenül gond, sőt – azt hiszem mindannyian örülünk, hogy sok-sok szuper terméket dobnak piacra mostanában! ? Hogyha kíváncsi lennél az antikedvenceimre is, akkor ide kattints! Nos, nem is húzom tovább a szót, úgyis lesz belőle bőven!

    Jöjjenek a kedvencek!

    Herbow mosóparfüm

    Tesztelésre érkezett hozzám 5 db, 5 különböző illatban ebből a csodából és valami isteni! Az a pláne benne, hogy 5-ből 2 illat első szimatra kifejezetten nem tetszett, ám mosás után a ruhákban mindegyiket imádom! Finom, tartós és nem tipikus, de kellemes illatok, ami miatt tényleg várom már, hogy a frissen mosott ruhákba bújhassak bele! Emlékszem gyerekként azokra a vicces öblítő reklámokra, amikor a kislány tanakodik azon, hogy miért van az ovis társának mindig olyan finom illata! Vajon ezekre mit mondott volna! A Herbow mosóparfüm pozitívumainak listáján nem csak ez szerepel! Növényi bázisú, természetazonos illóolajokkal, emellett vegán. Nem tudok vele betelni, viszont ami kissé szomorú, hogy nem mindenhol lehet belebotlani…Lehet online rendelni, de sajnos elég drága a szállítás, és tudjátok, hogy mennyire utálom a szállítási költséget! Viszont nagyobb Rossmanokban, Euro Familyben, Auchanben és néhány bio áruházban megtalálható, de remélem egyre több helyre bekerülnek a Herbow termékek, mert szerintem nagyon sokan fogjuk szeretni.

    Több info ITT!

    herbow mosóparfüm

     

    Vichy Aqualia Thermal szérum és nappali arckrém:

    Ezidáig csak egyetlen Vichy arcápolóval volt dolgom, a Mineral 89-el. Azt egy TRND-s kampány során próbálhattam ki, de sajnos nekem nem vált be! Ezek a termékek viszont szuper-hatásosak a száraz bőrre! Gyakran használom a két terméket együtt, de igazából külön is megállják a helyüket, úgy is próbáltam! A krémnek ráadásul anyum lenyúlta a felét (én lassú krémfogyasztó vagyok, így gyakran felezünk :D), és ő is nagyon szerette (szintén száraz bőr). A szérum egészen folyékony, könnyed állagú, egyedül a (számomra) kissé férfias illata volt szokatlan elsőre, de ez hamar elillan, úgyhogy nem zavaró! A krém sűrűbb, de nem zsíros állagú, kellemes textúrával és illattal. A bőröm csak úgy szippantja be ezeket a kis krémecskéket! Egyébként szerintem karácsonyi ajándéknak is szuper egy ilyen szett, úgyhogy lessetek rá, hogyha még keresgéltek!

    Több info ITT!

    Essence Born Awesome szemhéjfesték paletta

    Profi vagy már sminkelés terén, és külön szekrényt is tartasz a festékeidnek? Akkor görgess tovább, mert ez a paletta nem neked szól! Ugyanis nem ez lesz életed legpigmentáltabb palettája, viszont kezdő vagy átlagos szinten tartó sminkesként (mint én, hehe) hálás leszel neki. Nagyon szép színek kaptak helyet a Born Awesome-ban, viszont minden csak egy kis löketet mutat meg magából, ezzel viszont nincs gond. Könnyen lehet vele dolgozni, a szemhéjfestékek nem porzanak, szerintem egy szuper kis hétköznapi paletta lehet, amivel bár nehéz lenne egy drámai sminket megalkotni, úgyhogy a szilveszteri bulira inkább mást válassz, de a Karácsonyi vacsira tökéletesen megadja majd a hangulatot. Egyébként a szemhéjfestékek mellett highlighter és pirosító is kapott helyet. A csomagolásra először azt hittem, hogy nem lesz elég strapabíró, de egyelőre nagyon is annak tűnik!

    L’occitane 20% shea kézkrém

    Tudjuk, télen egyszerűen rémálom, hogy mennyire ki tud száradni a kacsónk…mindannyian utáljuk az érzést, amikor beleakad a kezünk egyik kiszáradt bőrdarabkája a takaróba/sálba/harisnyába vagy bármi másba, amitől ki tudnánk rohanni a világból. Ez a kézkrém eme “eldobom a hajam” problémát hivatott megoldani. Sajnos nem véglegesen, mert mindennap kell használni, viszont eszméletlenül puhítja a bőrt! Sűrű, tömény és zsíros, de gyorsan beszívódik, elillan és már hat is! Még jó, hiszen 20% shea vajat tartalmaz. Táskába persze nem viszem el az egész tubust, de erre vannak az utazó verziók, amelyből szintén mindig lapul egy a retikülben (oké, hátizsákban – én kb. csak azzal járok).

    Több info ITT!

    Loccitane kézkrém

    Neutrogena Hydro Boost Cleanser – water gel

    El sem hiszitek, de még mindig működik a Foreo Play-em! Ami azt jelenti, hogy tavaly szeptembere óta tisztogatja szorgalmasan az arcocskámat. Tudom, megígértem nektek, hogy készítek egy videós összehasonlítást az Aliexpress-es verzió és az eredeti Foreoról, viszont az első próbálkozásom valami siralmas lett! :’D Úgyhogy úgy döntöttem megcsinálom akkor, amikor teljes mértékben készen állok ilyesmire! Na de ez most nem a Foreo-ról szól kérem szépen, hanem a Neutrogena arctisztító géljéről! Egyszerűn szuper a belbecs. Megvan benne minden, ami egy ilyen arctisztítóban meg kell, hogy legyen. Csodás az illata, de nem tolakodó, nagyon jól tisztít és a Foreoval használva az összes tisztítóm közül ez habzik a legjobban, ráadásul az arcommal is kíméletes, egyáltalán nem szárítja! Szeretem, használom, nem is igazán tudom tovább ragozni a szavakat, egyszerűen jó!

    Neutrogena arctisztító

    Sensodyne Complete Protection fogkrém érzékeny fogakra

    Nem tagadom, sokáig húztam ezt a bejegyzést…annyira, hogy lassan a kedvenc fogkrémem is elfogyott. Viszont láthatjátok, valóban nagyon szerettem! Ez volt az első tubusom, de nem az utolsó, az biztos. Eddig nem volt kedvenc fogkrémem, de végre-valahára.  Sajnos sosem voltam jóban a fogorvosokkal…most is el kellene mennem (el sem mondom, hogy miért, mert már kezd ciki lenni, hogy több, mint egy hónapa húzom a dolgot), de egyszerűen borzongok tőlük. Általában csak akkor megyek, ha már nagyon fáj, ez pedig nem jó taktika! Ezzel a fogkrémmel viszont úgy érzem valóban jót teszek a fogaimnak, ugyanis csökkent az érzékenységük. Fehéríteni ez sem fehérít, de ezért sok mindennel kárpótol. Nagyon finom íze van – szerintem ez is fontos, jól habzik és utána szeretem átpásztázni a fogaimat, mert olyan kis selymesek. Egészen vicces már ilyen hosszasan mesélni egy fokrémről, de hát, ha egyszer szeretem, akkor szeretem és kész! 😀

    sensodyne fogkrém

    Kiehl’s uborkás-gyógynövényes alkoholmentes tonik + krémes avokádós szemkörnyékápoló

    Ezek pedig annyira elfogytak, hogy az egyiket már ki is dobtam véletlenül. Mindkettőből csak egy mintám volt, de meglepően sokáig elég volt mindkettő! Az uborkás tonik eszméletlenül jól frissítette az arcomat. Egyébként még ősszel elmentem egy Kiehl’s arcbőr diagnosztikára és ott végre megtudtam, hogy mire is való a tonik. Nem tudom ti tudtátok-e, de azért találták fel ezeket a kis löttyöket, hogy visszaállítsák tisztítás után az arcbőr természetes pH-értékét. Így már minden értelmet nyer, ugye? Én sosem értettem ezidáig, hogy ki és mire veszi ezeket a lötyiket, hiszen sminklemosásra nem alkalmas, tisztításra sem igazán, akkor miért? Hát ezért! Ez a tonik pedig megváltoztatta az eddigi véleményemet, mert nagyon jó érzés volt az arcomnak a használata. A szemkörnyékápoló pedig szintén egy olyan darab, amit majd szeretnék beszerezni teljes kiszerelésben. Elsőre nagyon sűrűnek és zsírosnak tűnik, viszont miután elkezded kenegetni, vizes és könnyedén a bőrbe szívódó állagúvá válik. Feltölti a bőröm és tényleg úgy érzem van értelme a használatának. Sajnos szemkörnyékápolót sem használtam eddig, pedig most már itt az ideje gyúrni a megelőzésre.

    kiehls tonik

    Biobaza rózsa & muskátli tusfürdő és sampon

    Nagyon szeretem azokat a termékeket, amelyek egyszerre több dologgal is megbirkóznak. Régebben is nagyon kedveltem a Biobaza 3 az 1-ben tusfürdőit, akkor a Sheás volt a kedvencem. Legutóbb a rózsásat próbáltam ki, immáron új csomagolásban és kiszerelésben. Most sem csalódtam, ugyanis szuper! Nagyon finom az illata és tényleg használható samponként is, sőt! Igazából az egyik kedvenc samponom lett. Nem korpásodik, nem zsírosodik tőle a hajam és kellemes, puha tapintásúak a tincseim. Szerintem nagyon jó termékek ezek, úgyhogy ha nem próbáltátok még, akkor érdemes lecsapni valamelyik illatra!

    Több info ITT!

    biobaza tusfürdő

    Giordani Gold Pirosító gyöngyöcskék

    Már olyan régóta vágyom egy jó pirosítóra, ami valóban pigmentált és nem furák a színei rajtam. Végre eljött az én időm is! A Giordani Gold Beauty Challange során lehetőségem volt rengeteg GG sminkterméket tesztelni, amiért nagyon hálás vagyok. És bár nagyon sok termék lett a kedvencem (az ajaktermékekről majd instagramon számolok be), de azt hiszem messze ez lett a legnagyobb favorit! Nagyon jól pigmentált, szépen építhető, nagyon szép szín keveredik ki a különböző gyöngyök sokaságából és nem porzik.

    Több info ITT!

     

    giordani gold pirosító

    Nektek mi az idei legnagyobb szépségápolási felfedezés? ??

    Follow:

    Vélemény, hozzászólás?

    Az e-mail-címet nem tesszük közzé.